Semifinale - endestation

Jeg vidste på forhånd det ikke ville være nogen let modstander jeg stod overfor - første seedet Shahier Razik nr 31 i verden. Vejen til semi havde ligeledes være lettere for ham, så det var med ryggen mod muren jeg gik ind til kampen.

 

En lidt skidt start i første sæt bragte min bagud 4-2. Jeg havde lidt svært ved at finde rytmen, og få sat et højt tempoet. Han spillede præcis, samt fik holdt tempoet nede, og jeg kunne ikke rigtig bryde hans rytme. Jeg prøvede at komme ind foran, men lykkedes ikke rigtig, og han fik presset mig ud i at lave fejl. Dette resulterede i at første sæt gik til ham 11/5.

 

Anden sæt var jeg lidt bedre med fra start. Jeg fik krydset lidt mere og prøvede at ændre lidt i spillestilen. Jeg kunne dog stadigvæk ikke rigtig komme ind og styre tempoet, og de sidste par dages kampe gjorde de sidste procent manglede til at presse det nødvendige. Jeg kom lidt for sent ind på boldene og havde svært ved at lave kontra angreb på hans korte bolde. Jeg hang på, men var hele tiden et par point bagud, og sætte gik til ham 11/6.

 

Tredje sæt lignede desværre andet meget. Han havde fundet opskriften, og lavede næsten ingen fejl. Han var hurtig på mine angreb, og spillede tålmodigt og præcist. Jeg prøvede at trykke tempoet op, men energien var der ikke til at holde det højt. Han fik slået et hul midtvejs i sætte, som jeg ikke kunne hente og tabte sætte 11/5 efter en 40 min spil.

 

Alt i alt en godt resultat, men havde håbet på jeg kunne drille ham lidt mere i dag. Energi var dog ikke helt til det så, i morgen går turen hjem hvor der skal arbejdes med et par ting inden turen går til Polen.

 

Link til hjemmeside her

 

/Rasmus M Nielsen

senioraktiv 13-11-2011

Nyheder

15. december 2015
er forlænget til den 17. december 2015
11. december 2015
Deadline for tilmelding den 13. december!
10. december 2015
den 8.-9. januar 2016
10. december 2015
Birkerøds holdopstilling i kamp 4550
2. december 2015
Referat fra DSqF budgetmøde kan læses her
Sponsorer Sponsorer Dunlop