Kvartfinalen

I kvartfinalen stod jeg overfor Amr Swelim (ITA). Han er tidligere top 50 spiller, men han har været ude i længere tid pga. skade. Han er nu igang med at arbejde sig tilbage til tidligere topform, og i sidste weekend spillede han sig i finalen i Canada.

 

Jeg kom okay fra start. Duellerne var lange, og vi fulgtes ad. Vi skiftedes til at tage point, men jeg prøvede at gøre det så hårdt så muligt. Bolden hoppede en del, og det var svært at afgøre den på 19 incs tin. Derfor var det med at være tålmodig og vente på de få muligheder, der bød sig. Vi fulgtes ad til 8-8, hvor jeg tog de næste par point og kom på sætbold. Han afgjorde dog den næste bold, men efter et nickshot på serven tog jeg første sæt 11/9.

 

Anden sæt lignede meget første. Duellerne var lange og vi fulgtes ad point for point. Jeg kunne ikke rigtig hægte ham af, men kunne se at de lange dueller sled på ham. Ved stillingen 8-8 tog jeg igen de næste point, og som foregående kom han på 10-9. Her fik jeg igen afgjort sættet og kom foran 2-0.

 

Tredje sæt kom jeg godt fra start. Var hurtig på hans korte bolde og kom foran 3-0. Herefter trak han sig, med nogle problemer i baglåret og jeg vandt derved kampen 3-0 efter 39 min spil.

 

Semifinalen

Bare seks timer senere var det tid til semifinalen. Her stod jeg overfor første seedet Joel Hinds (ENG). Bestem ikke nogen lettere opgave, og han havde vidst gode takter i turneringen.

 

Første sæt var tæt. Duellerne var ligesom foregående kamp lange og det sled på kræfterne. Ingen af os kunne rigtig slå hul, og der blev arbejdet hårdt for hvert eneste point. Jeg fik dog slået hul i slutningen af sættet, og han lavede et par dumme åbne bolde, som entet gav stroke eller point til mig, og jeg kunne tage første sæt 11/8.

 

Anden sæt fik jeg en dårligt start. Han kom hurtigt foran, og mit energiniveau faldt. Jeg var lige pludselig hele tiden lidt på bagkant og kom lidt sent på boldende. De mange kampe i den seneste tid var begyndt at sætte sine spor, men jeg kæmpede så godt jeg kunne. Jeg kunne dog ikke rigtig svare igen og kom ud på lange løbe ture. Jeg kunne aldrig hente hans førring, og han tog sætte 4/11.

 

I tredje sæt fik jeg en dårlig start igen. Jeg havde ikke kræfterne til at komme ind foran og sætte tempoet, og det gav udfald i, at det var ham der styrede duellerne. Jeg hang på, så godt jeg kunne, men tog nogle dumme beslutninger pga. trætheden. Han kunne dog ikke helt hægte mig af, men jeg var hele tiden et par point bagud. Jeg kunne desværre ikke få lukket hullet og tabte sættet 7/11.


Nu var det op ad bakke og i fjerde sæt kunne jeg ikke rigtig svare igen. Benene var tunge, og jeg kom lidt for sent ud på boldende, hvilket resulterede i mere upræcist spil. Han udnyttede dette godt, og blev ved med at arbejde mig rundt. Jeg måtte desværre se kampen glide væk og tabte fjerde sæt 4/11 efter 59 min spil.

 

I morgen går turen tilbage til dk, hvor der skal lades op inden jeg igen skal afsted til årets sidste turnering om 1 ½ uges tid. Her går turen til Bratislava, så må se om jeg kan blive 100 % klar til det.

senioraktiv 04-12-2011

Nyheder

15. december 2015
er forlænget til den 17. december 2015
11. december 2015
Deadline for tilmelding den 13. december!
10. december 2015
den 8.-9. januar 2016
10. december 2015
Birkerøds holdopstilling i kamp 4550
2. december 2015
Referat fra DSqF budgetmøde kan læses her
Sponsorer Sponsorer Dunlop