Finalen

I finalen stod jeg overfor Chris Fuller (ENG). En ung spiller på vej frem, som havde vidst gode takter på vej mod finalen, bl.a. ved at slå 2 og 4 seedet begge 3-0. Jeg har dog ikke mødt ham tidligere, men umiddelbart så chancerne gode ud.

 

Jeg kom godt fra start i første sæt. Jeg fik sat et godt tempo og spillede tålmodigt og præcist. Han bevægede sig godt, og med en levende boldt blev duellerne lange. Jeg synes dog, jeg havde godt styr på ham. Når chancerne bød sig fik jeg sat et godt tryk , og han kunne ikke rigtig svarer igen. Jeg tog point efter point, og pånær en enkelt fejl i toppen af tinnet var det et fejlfrit sæt - 11/1.

 

Anden sæt lagde jeg ud som første. Jeg spillede klogt, kontroleret og tålmodigt. Jeg kom foran 5-1, hvorefter han kom bedre med. Tempoet faldt lidt og lige pludselig var han med. Det gav ham lidt flere muligheder, og han tog lidt flere chancer med god effekt. Sættet blev helt lige og vi skiftedes til at afgøre boldene. Jeg kom først på sætbold 10-9 som han dog reddede. Herfra lavede han to drop fejl i toppen af tinnet og sættet gik til mig 12/10.

 

Tredje sæt gik jeg ind og prøvede at få tempoet op igen. Jeg prøvede at komme ud på alle muligheder og presse ham rundt. Jeg fik igen styr på spillet, og han havde svært ved at svarer igen. Jeg slog hurtigt i hul, og han begyndte at se lidt modløs ud, da jeg tog det en point efter det andet. Jeg kom på matchbold ved 10-1, men her glippede koncentrationen lidt og han fik et par point. Jeg kunne dog endelig afgøre sættet 11/4 efter en 50 min spil.


Derved kom min tredje PSA titel i hus. Der er dog ikke tid til den store fejring, da turen allerede går retur til Polen på torsdag til næste turnering i Warsaw.

 

Link til turneringen her

/Rasmus M Nielsen

senioraktiv 27-11-2011

Nyheder

15. december 2015
er forlænget til den 17. december 2015
11. december 2015
Deadline for tilmelding den 13. december!
10. december 2015
den 8.-9. januar 2016
10. december 2015
Birkerøds holdopstilling i kamp 4550
2. december 2015
Referat fra DSqF budgetmøde kan læses her
Sponsorer Sponsorer Dunlop