Kvartfinalen blev endestationen

  

Ved Finnish Open mødte Rasmus i kvartfinalen sin overmand i egyptiske Omar Abdel Aziz (2), der fredag aften vandt 3-0 i en kamp, der varede 42 minutter (11/4 12/10 11/2).

 

Kristian Fost tabte i første runde af samme turnering til finske Henrik Mustonen, mens Caspar Grauballe ikke klarede kvalifikationen.

 

Se turneringsresultaterne her.  

 

Succeen fortsætter for Rasmus


Klar til kvartfinale i Finland 

Rasmus Nielsen beretter:


Dagens modstander bød på verdensranglisten nr. 52 Campell Grayson (NZL) som måtte inkassere et nederlag på 3-1 efter 55 min.
 
Jeg vidste på forhånd der skulle arbejdes hårdt. Han er en spiller med et godt stabilt grundspil og ved sidste møde blev det kun til en sejr med nød og næppe efter et comeback fra 0-2 nede.
 
Første sæt startede i et højt tempo. Jeg prøvede at komme tidligt ind og volley en del for at få ham flyttet rundt. Han svarede igen med stabile længder og gode tighte drops. Duellerne gik frem og tilbage og vi skiftedes til at tage point. Jeg lavede et par fejl og det var desværre også en af dem der kostede mig desværre også sættet 9/11.
 
Anden sæt fik jeg skåret lidt ned på fejlene. Jeg forsatte med det høje tempo og det syntes at virke på ham. Han hang dog godt med, men jeg kunne mærke de holdte slag i volleys virkede godt på ham. Jeg åbnede dog banen lidt for meget op et par gange med kryds drops som han straffede mig på. Jeg fik et lille hul, som han dog fik lukket igen og sætte var lige ved 9/9. Her tog vi os to rigtige lange dueller og med et kryds nickshot fra forhånds baghjærnet  og en fejl fra hans side kunne jeg tage sættet 11/9.
 
I tredje sæt var opskriften fundet fra foregående sæt som blev forsat. Han begyndte at virke lidt tungere, men sled for det. Jeg fik skabt en hul på 4-5 point, men mistede fokus lidt og han var med igen. Jeg fandt dog spillet frem igen og kunne tage sættet 11/7.
 
Fjerde sæt var fokus bare på at forsætte. Det var ham der skulle byde ind med noget nyt, og det virkede svært for ham. Igen fik jeg skabt mig et lille hul og prøvede at holde fokus på en boldt ad gangen. Dog blev jeg lidt for ivrig efter at lukke kampen hvilket han udnyttede til at kæmpe sig tilbage. Han hentede to point i træk til stillingen 9/7. Er fik han en tvivlsom let, og efterfølgende returnering fra mig blev en flat kryds nick der trillede. Nu var der matchbold hvor han dog reddede den første af slagsen. Jeg tænkte at når den sidste returnering virkede så godt og serven også lå til det igen skulle den have chancen, og gik efter nicket. Lidt mere heldigt end første forsøg var jeg og han kunne ikke nå bolden og sættet var mit 11/8 og kampen 3-1 efter 55 min.
 
I morgen venter anden seedet i turneringen Omar Abdel Aziz (EGY) som ligger nr. 38 i verden. En spændende udfordring er i vente og jeg ser frem til morgendagens kamp.


 

bonnie barr 16-02-2011

Nyheder

15. december 2015
er forlænget til den 17. december 2015
11. december 2015
Deadline for tilmelding den 13. december!
10. december 2015
den 8.-9. januar 2016
10. december 2015
Birkerøds holdopstilling i kamp 4550
2. december 2015
Referat fra DSqF budgetmøde kan læses her
Sponsorer Sponsorer Dunlop