Lørdag blev desværre endestationen for de danske piger, som stadig befandt sig i hovedrunden efter de to første dage.

PU13

Sarah Lauridsen spillede en god kvartfinale mod 2.-seedede Cindy Merlo fra Schweiz. Sarah kæmpede godt, men måtte se sig slået relativt stort af en velspillende modstander.

Caroline Christiansen kom desværre aldrig rigtig i gang i sin kvartfinale mod en spiller, som hun ellers havde slået før i 3 sæt. Dette resulterede i et 1-3 nederlag, hvor Caroline ellers kæmpede bravt for at komme rigtigt ind i kampen.

Dette betød at Sarah og Caroline skulle mødes i et dansk opgør. Dette gik til Sarah med 3-0.

PU15

Mathilde Lauridsen tabte sin kvartfinale mod 2.-seedede Tinne Gilis i 3 sæt. 3. sæt var meget tæt, men gik til modstanderen med 13-11. Mathilde kom foran 2-0 i sæt i dagens anden kamp, men derefter begyndte modstanderen at spille betydeligt bedre, og det blev til et nederlag til Mathilde i 5 sæt.

Christine Christoffersen vandt sin første kamp nemt 3-0 mod en schweizer. Anden kamp mod Elise Romba fra Frankrig blev desværre sværere. Den robuste modstander lagde rigtig meget pres i sine slag og tvang Christine rundt på hele banen. Det blev til et 0-3 nederlag til danskeren.

DU15

Marcus Pedersbæk var den første spiller på banen. Han spillede mod Mathias Grondin fra Frankrig. Det blev til en god kamp, hvor modstanderen desværre dominerede lidt mere end Marcus, som tabte kampen 1-3 efter godt spil. Marcus vandt sin 2. kamp 11-3 i 5. sæt mod Alfonso Silva fra Portugal.

Jens-Christian Wegeberg vandt dagens første kamp mod en lille, men teknisk dygtig modstander. Jens-Christian fik lagt et rigtig godt pres, som mundede ud i en 4-sæts-sejr. Jens-Christian tabte sin anden kamp til James Wilson fra Scotland i 4 sæt.

DU17

Emil Grooss Jeppesen lagde ikke så godt ud mod Jérémy Afriat fra Frankrig. Han kom bagud 0-2 i sæt og var nede med matchbold i 4. sæt, før han kunne tage en rutineret sejr 11-9 i 5. Emil vandt også sin anden kamp i 5 sæt – dvs. 3 5-sættere i træk.

Christian Steffensen vandt sin første kamp stort med Al Turki fra Saudi Arabien. Christian vandt også nemt sin anden kamp stort, denne gang mod Pierre-Yves Broca.

Thomas Laursen tabte sin første kamp til Johannes Herz i 4 sæt. Hans anden kamp var dog langt mere underholdende. Han skulle spille mod franske Auguste Dussourd, som altid har rigtig meget opbakning fra de andre franske spillere. Det blev en rigtig god kamp, hvor de to spillere fik presset hinanden ud i nærmest umulige forsvarspositioner. Efter en lang fight kunne Thomas trække 5. sæt i land (ved hjælp af et par småheldige nicks) med 14-12.

PU19

Nanna Frederiksen tabte sin første kamp til Elvira Bedjai fra Frankrig. De blev til 3 tætte sæt, hvor Nanna trak det korteste strå i alle. Anden kamp blev mere spændende, da hun var i 5 sæt med en ungarer. Desværre gik 5. sæt til modstanderen med 11-5.

DU19

Martin Laursen var på banen mod schweiziske Michael Shpakov, som han før har slået i 3 sæt. Desværre fandt Martin ikke rigtig sit spil på de hurtige baner og tabte kampen 1-3. Martins næste modstander trak sig pga. en skade.