Igennem til hovedrunden i 1 star turneringen i Istanbul

Dagens modstander var en lokal Mazen Gamal (EGY). Han er kun fornylig kommet på verdensranglisten, så umiddelbart så muligheder gode ud. Jeg kendte ham ikke på forhånd, men efter kampen fandt jeg ud af, at han fornylig vandt british open U17.

I første sæt havde jeg svært ved at finde rytmen i spillet. Der kan mange angrebsslag fra hans siden, det såkaldte ”juniorspil” fra hans side, som ødelagde min rytme. Jeg havde svært ved at finde længden i spillet og mine drops fungerede specielt godt. Dette gjorde han tit kunne presse mig når jeg gik kort og jeg åbnede også banen for meget op for ham. Jeg kom ned med sætboldt 8/10, men fik kæmpet mig tilbage til 10/10. Herefter tog jeg de to næste bolde, og kunne lukke første sæt 12/10.

Anden sæt lignede meget det første. Jeg prøvede at finde rytme i spillet, men havde problemer både teknisk og fysisk med at finde min normale rytme. Jeg fik dog bevæget ham lidt bedre rundt på banen, og fik fremprovokeret nogle uprovokerede fejl fra hans side. Jeg havde dog svært ved at få lavet et afgørende hul ned og han hang på. Jeg kom dog først på sætboldt, og efter en misser kunne jeg tage sættet 11/8.

Nu så det meget godt ud, men jeg fik dog en meget dårligt start på tredje sæt. Han lavede et par gode vinderslag, og jeg åbnede banen lidt for meget op og kom hurtigt bagud 1/6. Jeg fik dog kæmpet mig tilbage i sættet, og prøvede at arbejde ham bedre rundt. Det bar frugt, og jeg kom stille og roligt tilbage i sættet. Jeg kom op på 7/7, og efter nogle lange dueller fik jeg matchbold ved stillingen 10/8. Han forsvarede dog den første af slagsen, men lavede en fejl på næste og sættet gik til mig 11/9 og kampen 3-0.

Derved er jeg igennem til hovedrunden i Istanbul. Der vil senere i dag blive fortaget lodtrækning når alle kvalifikationskampene er færdigspillet, og jeg vil finde ud af hvem min modstander bliver i morgen.

 

Resultater fra turneringen.

Af Rasmus M Nielsen

senioraktiv 26-02-2011

Nyheder

15. december 2015
er forlænget til den 17. december 2015
11. december 2015
Deadline for tilmelding den 13. december!
10. december 2015
den 8.-9. januar 2016
10. december 2015
Birkerøds holdopstilling i kamp 4550
2. december 2015
Referat fra DSqF budgetmøde kan læses her
Sponsorer Sponsorer Dunlop