God sejr og videre til kvartfinalen i Tyrkiet

Efter alle kampene var færdigspillet i går, blev der lavet lodtrækning for at se, hvor vinderne skulle ind. Jeg trak Kashif Shuja (NZL) nr. 82 i verden, og ikke den meste optimale lodtrækning. Jeg har dog aldrig mødt Kashif før, men han er en god ven, så jeg så frem til vores første møde. 

I første sæt kom jeg godt fra start. Jeg følte mig godt tilpas i dag på banen, og fik en god rytme i spillet. Kashif havde svært ved at få sit spil til at fungere, og jeg kunne styre det meste af spillet. Jeg fandt en god dybde i spillet og mine drops fungerede godt. Jeg fik lavet et stort hul hurtigt og kunne tage første sæt 11/2.

Andet sæt ændrede Kashif sit spil. Jeg kom dårlig fra start, og han lavede et par gode shots og jeg var bagud 1/5. Jeg fik arbejdet mig tilbage i sættet igennem tidligere gameplan, og kom tilbage til stillingen 6/6. Duellerne var længere nu, men jeg følte mig stadigvæk fysisk udmærket fungerende. Efter et par velspillede dueller kunne jeg se målet og lukkede sættet 11/8.

Tredje sæt lignede meget andet sæt. Jeg kom dog med fra start, men spillet lignede meget det forgående sæt – lange dueller med godt tempo, og jeg måtte arbejde hårdt for hvert point. Jeg fik dog skabt mig et hul, men han hang på og sættet var tæt hele vejen til stillingen 9/8. Jeg kunne se sejren inde for rækkevide, og udnyttede dette til at tage sættet 11/8 og kampen 3-0 efter ca. 42 min spil.

Jeg er meget tilfreds med dagens spil, og det var en fornøjelse at spille kampen – isæt også pga. Kashif er en meget fair spiller. Nu står næste opgave på andet seedet Joe Lee (ENG) nr. 57 i verden, som måtte ud i en tæt kamp mod Peter Creed (WAL) for at komme i kvartfinalen.

Resultater fra turneringen

Af Rasmus M Nielsen

senioraktiv 27-02-2011

Nyheder

15. december 2015
er forlænget til den 17. december 2015
11. december 2015
Deadline for tilmelding den 13. december!
10. december 2015
den 8.-9. januar 2016
10. december 2015
Birkerøds holdopstilling i kamp 4550
2. december 2015
Referat fra DSqF budgetmøde kan læses her
Sponsorer Sponsorer Dunlop