Kristian Frost har været til Cannon Kirk Irish Open, det har knebet lidt med netforbindelsen så her er rapporten fra turneringen.

Dag 1 11/4 

Jeg er rejst til Irland, hvor jeg deltager i Irish Open. Før turneringen var jeg 9 i kvalifikationen, men på grund af mange afbud endte jeg som 6 - ikke at det har nogen betydning efter det nye system. Lodtrækningen blev lavet i går aftes, hvor jeg først trak min gode kammerat Matthew Karwalski i første runde. Dette blev dog kort tid lavet om til Greg Marche. Senere på aftenen blev lodtrækningen igen lavet om på grund af afbud i hovedrunden. Jeg endte dermed i mod en lokal spiller.

 

Jeg spillede første runde her til eftermiddag, hvor jeg vandt 3/0 og Conor O'Hare fra Irland. Det er ikke så meget at sige om kampen. Jeg ser frem til i morgen, hvor jeg skal spille i mod Greg Marche fra Frankrig. En spiller jeg aldrig har formået at slå, så det bliver rigtig spændende.

Dag 2 12/4

Jeg tabte kampen i går 3/0 til Greg Marche fra Frankrig. Første sæt var præget af et enormt højt tempo og det var ikke muligt for mig at sænke tempoet. Vi spillede en masse lange dueller, men det var bare ikke mig der vandt dem. Jeg tabte sættet 11/7. Jeg kom bedre med i andet sæt og der var igen utroligt mange lange dueller. Jeg var dog konstant lige et par point bagefter, men jeg var ikke langt fra at indhente hans føring.

Det lykkedes mig dog ikke og jeg tabte et ellers rimelig tæt andet sæt.

Tredje sæt var en tro kopi af første sæt, hvor Greg spillede i et vanvittigt højt tempo. Jeg formåede ikke at få en ordenlig længde og bredde, hvilket resulterede i jeg blev kørt midt over. Kampen endte 3/0 på lidt under en time.

 

Carsten Lausten 13-04-2011

Nyheder

15. december 2015
er forlænget til den 17. december 2015
11. december 2015
Deadline for tilmelding den 13. december!
10. december 2015
den 8.-9. januar 2016
10. december 2015
Birkerøds holdopstilling i kamp 4550
2. december 2015
Referat fra DSqF budgetmøde kan læses her
Sponsorer Sponsorer Dunlop