Nederlag i første rundte

Dagens modstander var Oliver Pett (ENG) nr. 110 i verden. Jeg vidste kampen ville blive svær, eftersom han på det seneste har lavet et par gode resultater, og som mig er igang med at få flere point/turneringer på listen for at komme op af ranglisten.

 

Første sæt startede lidt skidt ud. Jeg havde svært ved helt at finde rytmen på den varme bane, og tog ham lidt for tidligt kort. De åbne muligheder jeg gav ham, udnyttede han til at lave vindere, og jeg havde svært ved at bryde hans rytme. Jeg kunne mærke fysisk at jeg ikke havde overskuddet til at komme ind foran og sætte et højt tempo, og spillet blev mest på hans præmisser. Han fik en førring på en 4 point, som han holdt sættet ud og tog det 6/11.

 

I anden sæt kom jeg slet ikke igang fra starten. Han lavede nogle vinder shot og fejl fra min side, gav ham et stort hul. Jeg fik ikke bevæget ham væk fra T'et og gav stadigvæk alt for mange åbne muligheder. Jeg kom bagud 0-8, før jeg begyndte at finde opskriften. Her fra fik jeg spillet nogle længere reallys og var mere tålmodig. Det var hårdt fysisk, men de længere bolde med mere fokus og rytme bar frugt, og han begyndte at lave fejl. Jeg kom stille og rolig tilbage i sættet, men forspringet var dog for stort. Han fandt et par vinderslag frem og tog sættet 7/11.

 

Jeg havde fundet frem til, hvordan jeg måtte spille, når fysikken ikke var til at sætte det normale tempo. Det gav en bedre start i tredje sæt, hvor vi fuldtes ad mere ad, og duellerne blev længere. Det var dog desværre ikke nok til at bryde et rigtig hul, og vi skiftedes lidt til at tage point. Kunne mærke fysikken stadigvæk manglede en del, men hang i så godt jeg kunne. Jeg fik en lille førring ved stillingen 9-7, men som han dog hentede til hans første matchbold 9-10. Denne fik jeg reddet og tog også næste point, og havde derved sætboldt 11-10. Her havde vi en meget lang really, som desværre tog pusten fra mig, og jeg kunne ikke afgøre boldten da muligheden bød sig. Han kom lidt ovenpå, og jeg måtte se sætte glide væk 11/13.

 

Ikke helt tilfreds med spillet, men en god modstander, der formåede at udnytte de fysiske mangler i mit spil. Der må trænes hårdt de næste par dage, så det fysikken forhåbentlig kan komme op på et nogenlunde niveau til EM i næste uge.


/Rasmus

senioraktiv 22-04-2011

Nyheder

15. december 2015
er forlænget til den 17. december 2015
11. december 2015
Deadline for tilmelding den 13. december!
10. december 2015
den 8.-9. januar 2016
10. december 2015
Birkerøds holdopstilling i kamp 4550
2. december 2015
Referat fra DSqF budgetmøde kan læses her
Sponsorer Sponsorer Dunlop