Ukraine

Turen gik til Kiev i onsdags sammen med Grauballe, som skulle igennem kvalifikation torsdag, hvorimod jeg var direkte i hovedrunden. Det er første gang ankelen skal teste efter forstuningen til DM, så var spændt på hvordan kroppen var kørende.

 

Første rundte mødte jeg Bart Ravelli nr. 127 i verden. Har mødt ham engang tidligere, dog for en del år siden så håbede på jeg kunne tage endnu en sejrer.

 Jeg kom godt fra start og fik afgjort de første par dueller hurtigt. Jeg lavede dog også et par fejl hen ad vejen, men prøvede at holde tempoet højt, så har ikke kunne staffe mig på at benarbejdet ikke var helt optimalt endnu. Dette havde god effekt og jeg kunne lukke første sæt 11/6.

Anden sæt kom jeg flyvende fra start. Jeg styrede duellerne og afgjorde mulighederne der bød sig. Der kom også fejl fra hans side, og kombinationen af disse to ting bragte mig på en 10/0 førring. Jeg kunne dog ikke give ham et "æg", men lukkede sættet 11/2.

Tredje sæt var jeg lidt ufokuseret. Søgte lidt for hurtigt at afgøre boldene, og lavede lidt for mange fejl og åbnede banen for ham. Dette udnyttede han til at lave et lille hul. Jeg måtte arbejde hårdere for at kæmpe mig tilbage, og kunne mærke formen ikke var optimal. Jeg kom bagud med 7/10, men fik reddet de 3 sætbolde, og efter 2 forsøg lukkede jeg sættet 13/11.

 

Anden rundte bød på fjerde seedet Jonathan Harford nr. 104 i verden. En tidligere top 50 spiller som har været ude i nogle år pga. skader.

Jeg starede igen udemærket og fik arbejdet ham godt rundt. Jeg lavede nogle fejl, men fik ellers styret spillet udemærket fra T'et. Han var ikke så glad for mine hårde kryds og især til baghånden voldte ham problemer. Jeg fik et lille hul fra start som jeg kunne vedligeholde og tog første sæt 7/11.

Anden sæt startede jeg dårligt. Jeg prøvede at afgøre boldene for meget, og han fik styret mig rundt og kom ind på T'et og var nu i teten. Jeg havde svært ved at finde tilbage i rytmen, og fik kun tilslidt mig et par point og han tog sættet 3/11.

Trejde sæt prøvede jeg at ændre lidt taktik og finde tilbage til spillet fra første sæt. Det virkede godt og nogle uprovokerede fejl fra hans side gav mig en 6/1 førring. Dette satte jeg dog over styr og han kom tilbage til 6/6. Jeg kunne mærke formen ikke helt var der, og havde svært ved at hænge i duellerne. Han spillede fornuftigt og fik mig til at arbejde for det, hvilket resulterede i nogle fejl fra min side. Jeg måtte se sættet glide væk til ham 7/11.

Fjerde sæt prøvede jeg igen at komme ind og styre duellerne, men løb tør for enerigi halvejs i sættet. Kræfterne var der ikke til at komme ind og styre duellerne, og sætte det høje tempo som ellers havde god effekt. Dette gjorde at han kunne spille med, og arbejde mig rundt. Jeg kunne desværre ikke bryde den rytme og tabte sættet 5/11.

 

Desværre ikke mit alderbedste resultat, men uden den nødvendige træning er formen ikke helt hvor den skal være. Er glad for at ankelen kunne holde til det, men gav dog få gener så håber på mere fremgang i næste uge hvor turen går til Irland.

 

/Rasmus

senioraktiv 15-04-2011

Nyheder

15. december 2015
er forlænget til den 17. december 2015
11. december 2015
Deadline for tilmelding den 13. december!
10. december 2015
den 8.-9. januar 2016
10. december 2015
Birkerøds holdopstilling i kamp 4550
2. december 2015
Referat fra DSqF budgetmøde kan læses her
Sponsorer Sponsorer Dunlop