Jeg spiller i denne uge 4.000$ turnering i Irland hvor jeg har været så heldig at komme direkte i hovedrunden.  Der har ikke været så mange tilmeldinger til denne turnering, muligvis pga påskeferien, så det var rart at kunne skippe kvalrunden. Jeg kom derfor useedet ind i kvalrunden hvor jeg havde trukket 7. seedet egypter, Salma Nasser.
 
Jeg var lidt uheldig og starte min tur med en omgang sygdom ligesom jeg kommer til Irland. Jeg havde dog 1½ dag til jeg skulle spille så næsten med et helt medicinskab under armen og lidt afslapning blev jeg sådan nogenlunde klar til kampstart. 
 
Kampen startede dog rigtig dårligt for mit vedkommende. Jeg lagde ud med at skyde en hel del bolde i tinnet, lave fuldstændig uprovokerede fejl og komme hurtigt bagud 8-0........... Det virkede lidt som et sæt der var overstået før det overhovedet var kommet igang, men jeg fik stille og roligt hentet mig ind på hende og fik faktisk hentet op til 8-8 hvor hun desværre havde 2 gode dueller hvor hun lagde et godt press og til aller sidst et længdenick som trillede og første sæt gik til hende 11-8. Var en lidt tom følelse at stå med efter at have hentet hende, men nu vidste jeg jo at det godt kunne lade sig gøre. 
 
Andet sæt var okay, men jeg kunne hurtigt mærke at lige så snart duellerne blev lange begyndte jeg at blive meget forpustet og mine ben kunne slet ikke følge med. Jeg plejer ellers at være ret stærk fysisk men det var noget op ad bakke. Så 2. sæt gik til hende 11-6.
 
I 3. sæt fulgtes vi meget godt hele vejen, men det karakteristiske for mit spil i denne kamp var at jeg simpelthen ikke kunne følge med når det blev tæt og hårdt, hvilket jeg normalt godt kan. Vi fulgtes op til 8-8 hvor hun igen fik spillet rigtig godt i de vigtige dueller og fik spillet mig godt rundt på banen og hun gik derfra med en 3-0 sejr.
 
Hun var noget langsommere end mig og jeg følte egentlig ikke at hun var bedre end mig på nogle punkter, men jeg havde bare slet ikke det der skulle til på dagen for at slå hende. Det er lidt en træls at tage afsted for at spille en turnering 'bare' for at blive syg 2 dage inden man skal spille, for man har brug 110% af ens kræfter i disse kampe og når man kun ligger på omkring de 70%, så er der bare ikke meget at gøre selvom jeg synes jeg prøvede alt hvad jeg kunne. Men sådan er spillet jo desværre og  jeg gik herfra med gode points til verdensranglisten selvom jeg tabte første runde. senioraktiv 23-04-2011

Nyheder

15. december 2015
er forlænget til den 17. december 2015
11. december 2015
Deadline for tilmelding den 13. december!
10. december 2015
den 8.-9. januar 2016
10. december 2015
Birkerøds holdopstilling i kamp 4550
2. december 2015
Referat fra DSqF budgetmøde kan læses her
Sponsorer Sponsorer Dunlop