Igennem til hovedrunden 

Jeg kender Matias fra tidligere da vi spiller mange af de samme turneringen, men mange så siden vi har mødtes. En udemærket spiller hvor hans ranking som 204 måske ikke helt svarer til niveauet, men hans spiller ligger godt til mit.

Jeg kom også godt fra start. Følte mig lidt tung og ikke helt tilpas på banen, men han virkede nervøs og lavede flere uprovokerede fejl. Jeg fik sat et meget godt tryk på ham og efter stillingen 1-1 tog jeg de næste 10 point og lukkede sættet 11/1.

Anden sæt kom han bedre igang. Jeg følte mig stadigvæk tung og havde problemer med at føle bolden. Han fik arbejdet mig bedre rundt og tog ham for hurtigt kort som han udnyttede. Det resulterede i han slog et hul og selv om jeg reddede et par sætbolde var det ikke nok og sættet gik til ham 8/11.

Jeg kom bedre igang i tredje igen. Havde dog svært ved at hive mig op og mistede hurtigt fokus. Jeg fik dog arbejdet ham bedre rundt og holdt ham mere tilbage på banen og udnyttede nogle åbne bolde. Jeg løb stille og roligt fra ham og kunne lukke sætte 11/5.

Nu var det med at få lukket kampen, men jeg havde svært ved at hægte ham af. Han hang godt i og den varme banen hjalp ikke med følingen da ketcheren af og til gled lidt pga. sved. Jeg fik lavet et lille hul ved 6-3, men et par fejl og han var tilbage. Herefter fik han skabt et lille hul som jeg fik lukket og jeg var først på matchbold 10/9. Her lavede jeg dog endnu en uprovokeret fejl, men ved stillingen 10/10 fik jeg overtaget og tog de næste to bolde og lukkede sættet 12/10.

Ikke min bedste præstation, men glad for at komme igennem. Nu står jeg overfor Lucas Serme (FRA) nr. 178 der også måtte igennem kvalifikationen. En ung spiller på vej frem, men ser frem til opgøret og forhåbentlig med bedre spil fra min side.

 Følg med her hvor der også findes livesteaming fra turneringen.

/Rasmus

 

 

senioraktiv 27-05-2011

Nyheder

15. december 2015
er forlænget til den 17. december 2015
11. december 2015
Deadline for tilmelding den 13. december!
10. december 2015
den 8.-9. januar 2016
10. december 2015
Birkerøds holdopstilling i kamp 4550
2. december 2015
Referat fra DSqF budgetmøde kan læses her
Sponsorer Sponsorer Dunlop