Schweiz har indtil vider været en god oplevelse. I første runde mødte jeg Gilly Lane fra USA. På forhånd en kamp jeg vidste ville blive rigtig hård. Det startede også hårdt, hvor jeg fandt mig selv bagud 1/0. Jeg kæmpede dog mig tilbage og tog andet sæt 12/10. Der var mange utrolig lange og hårde dueller, men Gilly formåede at presse mig langt tilbage på banen og kom derved foran i tredje sæt. Jeg kæmpede mig tilbage og nuppede sættet efter nogle vanvittigt hårde dueller. Det lignede en sejr ved stillingen 2/1 og Gilly virkede meget modløs. Han startede som lyn og torden i fjerde, hvor han rev 6 vindere ud af ærmet – ret uventet! Jeg fik dog bedre fat, men det var sent. Jeg så fjerde sæt forsvinde på blot 10 minutter! Jeg fik en god start i femte, men Gilly lukkede hullet. Jeg fik igen et forspring og kom hurtigt på 10. Jeg lukkede kampen efter godt 90 minutters spil!

 

I anden runde mødte jeg Lewis Walters fra England. Lewis befinder sig noget længere nede på ranglisten end Gilly, så jeg håbede på en lettere kamp! Jeg lagde godt ud og tog første sæt ret hurtigt. Andet var rigtig langt, men jeg formåede at styre duellerne. Jeg hev sættet hjem og det lignede nu en 3/0 sejr, hvilket må siges at være lidt uvant for mig! Jeg fik dog en skidt start på tredje, men jeg fik spillet vendt og hev sættet hjem 11/9.

 

I semifinalen stod jeg overfor Chris Simpson fra England. En spiller jeg aldrig har slået og ikke en gang været tæt på at slå. Jeg startede super godt og lagde i et sindssygt højt tempo. Chris nåede dog først 10 og jeg kunne mærke sættet indtil nu havde været rigtig hårdt. Jeg spillede dog nogle gode dueller og kæmpede mig tilbage på 10/10. To fejl fra englænderen og sættet var mit. Andet sæt var desværre en kort fornøjelse. Chris startede i et rigtig højt tempo og pressede mig meget langt tilbage på banen. Jeg kunne virkelig intet stille op og fik en decideret squashlektion! Tredje sæt lignede første, hvor jeg formåede at trække fra til sidst og lukke sættet. Chris virkede en smule træt efter tredje og jeg gjorde alt hvad jeg kunne for at holde tempoet højt i fjerde. Jeg fik et lille hul og spillede mig også frem til en matchbold i fjerde på 10/9. Første gang missede jeg den. Det samme gjaldt for anden gang. Tredje gang var lykkens gang efter at have haft sætbold i mod mig. Chris slog et ringe boast fra min side i tinnet og jeg kunne strække armene som vinder efter godt 80 minutters spil.

 

Så skete det langt om længe! I finalen stod jeg overfor Julian Balbo fra Frankrig. Jeg har aldrig slået den ekstremt hurtige franskmand, men denne gang skete det! Jeg vandt første sæt unde de store problemer. Det virkede som om at Balbo havde svært ved at få benene i gang efter kampen dagen før. Det udnyttede jeg til fulde og nappede første sæt 11/5. Andet sæt fik jeg en dårlig start og Balbo kom stormende i et sindsygt højt tempo. Jeg kom bagud 10/1, men kæmpede for hver eneste bold, da jeg kunne mærke han så små kunne mærke det høje tempo. Jeg tabte sættet 11/4, men jeg var fyldt med selvtillid for tredje sæt. Sættet startede dog lige så ringe som andet. Jeg kom hurtigt bagud, dog efter mange lange dueller. Ved stillingen 2/6 var det som om at franskmanden ramte muren. Jeg indhentede forspringet og bragte mig foran 10/6. Sættet blev hurtigt lukket og det så pludselig rigtig godt ud! Fjerde sæt startede med Balbo decideret smadrede bolden direkte i nicket, hvilket var nået imponerende. Det virkede som om han igen havde fundet energi, men efter nogle længere bolde i fjerde gik luften af ballonen. Jeg bragte mig hurtigt foran 10/1 og på første matchbold blev det afgjort. Jeg lukkede kampen 3/1 og dermed min første PSA-sejr!

 

Dette er uden tvivl den største sejr til dato. Ikke blot finalen, men de kampe der lå forinden.  Helt igennem glad!

 

 

 

Carsten Lausten 31-05-2011

Nyheder

15. december 2015
er forlænget til den 17. december 2015
11. december 2015
Deadline for tilmelding den 13. december!
10. december 2015
den 8.-9. januar 2016
10. december 2015
Birkerøds holdopstilling i kamp 4550
2. december 2015
Referat fra DSqF budgetmøde kan læses her
Sponsorer Sponsorer Dunlop