Første rundte i hovedturneringen 

Jeg har ikke tidligere spillet mod Lucas Serme, men han er en ung spiller på vej frem, så var spændt på at prøve krafter med ham.

Jeg kom udemærket igang. Bolden var levende og der skulle arbejdes hårdt hver duel. Vi fuldtes lidt i starten, men jeg fik arbejdet ham godt rundt hvilket resulterede i nogle uprovokerede fejl fra hans side. Jeg kunne slå et hul og fuldte det til dørs, og første sæt gik til mig 11/5.

Anden sæt kom jeg meget dårligt fra start. Han prøvede at komme hurtigt ind på boldene, og jeg var lidt sent på dem. Jeg lavede flere fejl og kom bagud 0-7, før jeg kom igang. Jeg fik arbejdet mig tilbage i sættet, og følte jeg var med igen. Desværre lavede jeg et par korte bolde i toppen af tinnet, og sættet gik til ham 7/11.

Tredje sæt fik jeg bedre styr på strategien, og gjorde det hårdt for ham. Den varme bane gjorde at boldte blev lange, men jeg forsatte med at arbejde ham tålmodigt rundt og ventede på åbningerne. Jeg fik bedre styr på ham, og han prøvede at hænge på, men begyndte at vise tegn på træthed. Det udnyttede jeg og lukkede sættet 11/5.

Nu var opskriften fundet, og det galt om at holde hovedet koldt og hænge i. Det lykkedes for mig, og han begyndte at virke lidt frustreret, og prøvede at finde en måde at bryde min rytme. Det lykkedes dog heldigvis ikke, og jeg kunne lukke sidste sæt 11/3 efter en times spil.

Derved er jeg igennem til kvartfinalen i morgen, hvor jeg står overfor 4 seedet Julian Balbo (FRA) nr. 70 i verden. Jeg har set ham spillere flere gange, men har aldrig selv haft fornøjelsen af at møde ham, og ser derfor frem til morgendagens møde, og håber at den opadgående formkurve forsætter.

Følg med her hvor der også er livestreaming

/Rasmus

senioraktiv 27-05-2011

Nyheder

15. december 2015
er forlænget til den 17. december 2015
11. december 2015
Deadline for tilmelding den 13. december!
10. december 2015
den 8.-9. januar 2016
10. december 2015
Birkerøds holdopstilling i kamp 4550
2. december 2015
Referat fra DSqF budgetmøde kan læses her
Sponsorer Sponsorer Dunlop