1. Runde 

Efter en del forsinkelse kom jeg i gang med første runde hvor modstanderen var Alex Ingham (ENG) nr. 175 i verden. Efter en lidt nervøs start med en del fejl fra begge sider, kom jeg bedre i gang og fik arbejdet bolden rundt. Han angreb på alle muligheder, hvilket resulterede i en del fejl, og jeg kunne lukke første sæt 11/7. Andet sæt var jeg mere i kontrol. Jeg fik bolden forbi ham og udnyttet de åbne muligheder som bød sig. Han prøvede stadigvæk at tage bolden hurtigt kort, men uden succes og jeg tog andet sæt konfortabelt 11/3. Tredje sæt startede tæt ud til 3/3 hvorefter jeg slog hul igen. Han fortsatte sin meget aggressive stil dog uden succes. Jeg mistede dog lidt koncentrationen ved matchbold og han fik et par point, før jeg kunne tage sættet 11/6 efter 24 min spil.

Kvartfinalen

Anden rundte blev også en del forsinket. Her mødte jeg Ben Ford (ENG) nr. 147 i verden, en lidt ældre spiller som har været mange år på turen og er meget rutineret. Jeg kom godt fra start og fik en 6-0 førring, som jeg dog hurtigt fik sat over styr igen. Jeg holdte dog hovedet koldt og fik lukket sættet 11/8. Andet sæt fuldtes vi godt ad. Jeg havde svært ved at finde rytmen, da han gik hurtigt kort på alle muligheder, da jeg var fysisk stærkere. Jeg kom på sætbold, men missede to af slagsen og sættet gik til ham 10/12. Tredje sæt lignede en del andet. Jeg prøvede at få bolde bredde og dybe, men havde svært ved at finde target, og han kom ind og fik afgjort nogle bolde. Jeg fik dog et lille hul og fik lukket sættet 11/9. Fjerde prøvede jeg at sætte højt tempo fra start med god effekt. Jeg holdte ham dybt og var hurtigt på hans korte bolde, som voldte ham mange problemer. Han begyndte at løbe lidt tør for kraften, og jeg fik lukket sættet 11/5 og kampen 3-1 efter 44 min.

Semifinalen

For første gang kom vi nogenlunde i gang til tiden. Modstanderen var Anthony Graham (ENG) nr. 131 i verden jeg ikke tidligere har mødt. Jeg startede desværre ikke særlig godt ud, hvor jeg lavede lidt for mange løse bolde og han fik skabt et hul. Det var ham der styrede duellerne mest, og jeg måtte lave en del arbejde for at hænge på. Jeg kom lidt bedre i gang, men ikke nok til at hente ham, og han tog sættet 8/11. Andet sæt kom jeg lidt bedre med fra start, og fik sat ham lidt mere under pres. Jeg var dog stadigvæk lidt for upræcis og det blev til en del løbearbejde. Det fungere dog bedre end første sæt, og jeg lukkede det 11/7. Tredje sæt var meget tæt. Det var mange lange dueller som sled godt på kroppen. Jeg begyndte at blive en smugle udmattes og gik lidt for hurtigt kort, som gav han nogle åbne muligheder. Det var tæt hele vejen, men han var lidt bedre på de afgørende dueller og sættet gik til ham 9/11. Jeg var rimelig mærket efter de tre første sæt, så lagde spillestilen om og gik kort når muligheden bød sig. Dette havde god effekt, og jeg fik hurtigt skabt et hul og kunne tage sættet 11/5. I femte sæt fik jeg en lidt dårlig start, og jeg prøevede at hænge i så godt jeg kunne. Jeg havde svært ved at komme ind foran ham, og den varme bane gjorde det svært at stå fast pga. jeg svedte meget. Der måtte flere gange tørres bane, men lige lidt hjalp det, da der sprøjtede sved ud af mine sko hvergang jeg lunchede. Han virkede lidt mere frisk og de længere dueller gik offest til ham. Han fik et hul på et par point som gav han sikkerheden og jeg kunne ikke få lukket det. Jeg måtte se kampen glide ud af mine hænder efter et 7/11 nederlag i femte sæt efter 70 min spil.

Link til officielle side her

/Rasmus M Nielsen

senioraktiv 14-08-2011

Nyheder

15. december 2015
er forlænget til den 17. december 2015
11. december 2015
Deadline for tilmelding den 13. december!
10. december 2015
den 8.-9. januar 2016
10. december 2015
Birkerøds holdopstilling i kamp 4550
2. december 2015
Referat fra DSqF budgetmøde kan læses her
Sponsorer Sponsorer Dunlop