Next Stop: Din klub! Kommer i klubben i sæson 2011/12 Next Stop logo grå

Next Stop 2011/2012 besøger alle klubber i Danmark, som kunne tænke sig at give den gas og skubbe forbundet videre i udviklingen af squash i Danmark

Squashklubberne i Danmark ved utroligt meget om at skabe spændende og attraktive tilbud til medlemmerne. Next Stops formål er at blive bedre til at dele viden mellem forbund og klubber, samt klubberne imellem, hvilket kræver et godt og tæt samarbejde. Derfor vil forbundsbestyrelsen og dens ansatte gerne i dialog med klubberne. Squash står overfor et kæmpe boom, der bliver bygget flere og flere baner og sporten anbefales i mange idrætsforskeres analyser som en af fremtidens sportsgrene. Tendenserne viser, at danskerne vil have fleksible, individuelle og effektive idrætstilbud, som samtidig er utraditionelle og nye. Squash er kommet på landkortet i mange kommuners drømme om nye og bedre idrætsanlæg. Skal vi være med fremme i førerfeltet, er det om at følge med udviklingen. Det har vi alle mulighederne for, men mangler lige det sidste gear.

Next Stop vil gerne holde et pit stop i din klub, så vi kan få friske inputs, og du kan få meget mere at vide om, hvordan din klub skaber værdi i forbundet, og hvordan I får udbytte af dette.

Læs mere her

Deadlines

  • Klubbestyrelser der vil have besøg skal svare på udsendte mail inden d. 30/9 og angive datoer for muligt besøg. Der kan aftales besøg primært på hverdagsaftener evt. i weekenden.

 

Sponsorer Sponsorer Dunlop