Ændring af proceduren for nominering og udvælgelse af Årets Junior.

På grund af et fald i antallet af indstillinger til Årets Junior over de seneste år, så har vi i forbundet besluttet at ændre proceduren for nominering og udvælgelse af Årets Junior.

Vi har vedlagt det nye skema, som kan benyttes af alle juniorer, forældre, ledere eller andre i jeres klub, som ønsker at nominere en junior til den prestigefyldte pris J

Skemaerne skal fremsendes til forbundskontoret, eller afleveres til bestyrelsens junioransvarlige, så det er os i hænde senest onsdag den 04. april 2012.

Udover at sende skemaet til klubberne, så vil den nye procedure og skemaet også blive præsenteret overfor alle juniorer og ledere til JGP 5 i Sport92 og skemaet kan endvidere udfyldes digitalt, se mere på vores hjemmeside www.dsqf.dk.

Efter indstillingerne er modtaget, vil et udvalg på 5 juniorledere fra hele Danmark samt den junioransvarlige i bestyrelsen gennemgå alle indstillingerne, og herfra udvælge maksimalt 5 juniorer, som herefter officielt er nominerede til titlen Årets Junior.

Til JGP6 i Thy/Struer vil alle 5 kandidater til titlen blive officielt præsenteret, kandidaterne vil selv have mulighed for at ”reklamere” for deres kandidatur og herefter skal alle juniorer afgive deres stemme på den kandidat, som de mener har fortjent titlen som Årets Junior. Der bliver udleveret en stemmeseddel til hver junior fredag aften, og stemmesedlen skal afleveres til bestyrelsens junioransvarlige senest søndag ved turneringens afslutning.

Stemmerne optælles herefter af kontoret, og den kandidat som har fået flest stemmer, kåres til Årets Junior inden præmieoverrækkelsen til Junior DM. Ved stemmelighed mellem 2 eller flere juniorer, vil udvalget af juniorledere vælge, hvilken junior som skal kåres til Årets Junior.

Vi er i forbundet fuldstændig overbevist om, at denne ændring vil kunne bringe fokus tilbage på kåringen som Årets Junior, så vi fremover vil modtage mange gode nomineringer fra såvel klubber som spillere.

Og hvem vil ikke gerne blive nomineret til en pris, og måske endda vinde den – når det er ens egne kammerater, som har sat krydset J

Vi håber naturligvis, at i vil sørge for at orientere alle juniorer og ledere i jeres klub om dette nye initiativ – så vi allerede i 2012 kan få involveret så mange som muligt, og dermed få kåret den rigtige Årets Junior.

Karina Hørdum

Junioransvarlig, DSqF

Indstilling via dette link eller scan koden til venstre.

 

Carsten Lausten 06-03-2012

Nyheder

15. december 2015
er forlænget til den 17. december 2015
11. december 2015
Deadline for tilmelding den 13. december!
10. december 2015
den 8.-9. januar 2016
10. december 2015
Birkerøds holdopstilling i kamp 4550
2. december 2015
Referat fra DSqF budgetmøde kan læses her
Sponsorer Sponsorer Dunlop