Dag nr. 4 German Junior Open 2012

 

Dagen startede ud med U15 pigerne. Sarah skulle spille mod en Schweizer som var en hård modstander. Sarah startede langsomt ud og tabte de 2 første sæt, men det stoppede ikke den unge dansker. Sarah tog hurtigt de næste to sæt hvilket betød, at vi nu skulle i et femte og afgørende sæt. Sarah måtte dog se sig slået da hun tabte femte sæt 11 8. Sarah endte på en 10. plads

Den næste som skulle på, var Caroline Lyng. Hun skulle op imod en tysker som viste sig som en helt klart giftig spiller. Efter en hård 5 sætter, kunne Caroline række hænderne i vejret og være tilfreds med en 11. plads.

I pige U17 var der dømt dansker opgør. Mathilde Lauridsen og Christine Christoffersen skulle dyste om 5-6 pladsen. Første sæt endte i en tæt tiebreak som Mathilde endte med at vinde. 2. sæt var Mathilde på toppen af duellerne og vandt sættet 11-6. Sidste sæt endte også i en tiebreak, men igen var det Mathilde, som trak det længste strå. Christine havde dog sætbolde i både 1. og 3. sæt.

I drenge U15 skulle både Magnus Laursen og Tobias Vogt spille. Magnus spillede en flot kamp, som bar præg af perfektionisme, og kunne række hænderne i vejret efter en flot 3-0 sejr over en spiller fra Schweiz.

Tobias vogt skulle op i mod en ukendt italiener som var seedet 34. Tobias viste flot initiativ i første sæt, og vandt sættet overbevisende. De næste 3 sæt viste italiener kvalitet og gjorde virkelig kampen svær for Tobias. Tobias tabte desværre kampen 3-1 efter en hård weekend med mange kampe.

Næste mand på banen var JC (Jens Christian) som skulle op mod nordmanden Daniel Hjartland. JC lagde godt ud med god kvalitet i sit spil, og tog de første 2 sæt. De næste to sæt viste JC dog tegn på træthed og måtte lade de næste to sæt gå til nordmanden. Kampen skulle nu afgøres i 5. sæt. JC fik blod på tanden igen, da han indså at det betød is, at tabe til en nordmand. 5. sæt blev flot vundet af JC, med en score på 11-4.

Så var vi nået til at Thomas skulle spille mod Miko fra Finland. Thomas spillede god squash og vandt de to første sæt. 3. sæt begyndte Thomas at satse for meget og tabte sættet 11-6. Thomas var tændt og spillede et fantastisk 4. sæt, som han vandt 11-1. Thomas vandt kampen 3-1 og sikrede sig en god 3. plads

Sidst på banen var den 18-årige Kasper Svith. Han skulle op mod den tyske spiller Henrik Vössing. Kasper lagde rigtigt godt ud, og hev de to første sæt hjem. Dog i 3. sæt viste tyskeren godt spil og vandt (med lidt hjælp fra dommeren) 3. sæt. Dog viste Kasper i 4. sæt initiativ, og tog dermed kampen 3-1.

Alt i alt har det været en dejlig turnering, med mange fine resultater og vi glæder os rigtigt meget til næste gang vi skal af sted.

Tobias, JC og Thomas

 

Carsten Lausten 19-03-2012

Nyheder

15. december 2015
er forlænget til den 17. december 2015
11. december 2015
Deadline for tilmelding den 13. december!
10. december 2015
den 8.-9. januar 2016
10. december 2015
Birkerøds holdopstilling i kamp 4550
2. december 2015
Referat fra DSqF budgetmøde kan læses her
Sponsorer Sponsorer Dunlop