Austrian Open

Turen var denne gang gået til Salzburg, Østrig hvor jeg var tredje seedet i en challenger 5. Det havde dog været noget usikkert om jeg ville blive klar, efter jeg vred om for små 2 uger siden i Belgien. Heldigvis vidst skaden sig ikke at være så slem som til DM, så efter en uges pause kunne jeg starte stille og roligt op igen.

 

Det var dog ikke nogen let modstander jeg havde i første rundte - Østrigs nr. 1 Aqeel Rehman. Jeg vidst det ikke ville blive let, især set i lyset af optakten til turneringen.

 

Jeg kom dog også dårligt fra start i kampen. Mine bevægelse på banen var ikke optimal og især hurtige retningsskift voldte mig problemer. Jeg kom hurtigt bagud, og det var Aqeel der styrede sættet. Jeg kom stille og roligt med, men tabte sættet 11/7.

 

Anden sæt startede jeg igen dårligt ud. Kom hurtigt bagud med løse slag og fejl fra min side. Jeg fik dog arbejdet mig bedre ind, og prøvede at sætte tempoet op. Det lykkedes bedre og bragte mig til sætboldt. Jeg kunne dog ikke lukke sættet som måtte i tiebreak, som jeg dog fik lukket 12/10.

 

Tredje lignede meget anden. En dårlig start som jeg igen fik hentet og var først på sætboldt. Dette forspildte jeg endnu en gang, men fik reddet en sætboldt i tiebreaken, og det lykkedes mig at lukket sættet 13/11.

 

Jeg følte jeg var ovenpå nu, men endnu en dårlig start i fjerde skiftede momentum. Han havde lidt held med nogle satsede slag, og det ekstra løbearbejde jeg måtte udføre grundet den manglende præsition i slagene, begyndte at sætte sine spor. Jeg fik ikke hentet forspringet og tabte sættet 6/11.

 

Som de foregående sæt startede jeg dårligt ud igen. Jeg kom hurtigt bagud og havde svært ved at svare igen. Det lykkedes mig aldrig at få presset ham nok i sættet og tabte det 7/11.

 

En lidt ærgelig start på sæsonen, hvor jeg ellers følte mig godt kørende inden skaden. På den positive side holdte ankelen til kampen, og derved muligheden for at komme væsentlig hurtigere tilbage til niveauet.

 

Link til turneringen her

 

/Rasmus M Nielsen

senioraktiv 04-03-2012

Nyheder

15. december 2015
er forlænget til den 17. december 2015
11. december 2015
Deadline for tilmelding den 13. december!
10. december 2015
den 8.-9. januar 2016
10. december 2015
Birkerøds holdopstilling i kamp 4550
2. december 2015
Referat fra DSqF budgetmøde kan læses her
Sponsorer Sponsorer Dunlop