Krakow

Denne gang var turen gået til Krakow, Polen, hvor jeg var første seedet i challenger 5 turneringen. Det var den tredje og sidste på den polske tur, hvor jeg vandt den første tilbage i november i Gdansk. I første rundte mødte jeg en kvalifikationsspiller som blev Mark Fuller (ENG). Kender ham fra turen, men det var første gang vi mødtes.

Det var en lidt nervøs kamp fra min side. Havde svært ved at finde længden i mit spil, og måtte arbejde mere for det. Det blev dog aldrig for alvor helt tæt, og jeg vandt kampen 3-0 – 11/6 – 11/8 – 11/9.

I anden rundte stod jeg overfor Bart Ravelli (NED), som jeg har spillet mod flere gange. Havde endnu ikke tabt til ham, og jeg holdte også statestikken med en 3-0 sejr. Jeg fik sat et bedre tempo i kampen, og følte lidt de værste nerver var blevet spillet ud i første kamp. Jeg havde hele tiden et lille forspring i sættene og det blev aldrig helt tæt – 11/6 – 11/7 – 11/7.

I semifinalen stod jeg overfor det unge talente Declan James (ENG), som havde slået tredje seedet ud i en tæt kamp. De to første sæt blev tætte. Jeg var hele tiden lidt bagud, og kunne ikke rigtig komme ind foran ham og styre spillet. Han straffede mig når jeg var upræcis, og der måtte hente mange bolde. De to første sæt blev afgjort i tiebreak med første til ham 10/12 og anden til mig 13/11. Herefter virkede det som om han begyndte at blive lidt træt. Jeg fik sat et bedre tempo med god effekt, og de to næste sæt tog jeg 11/4 – 11/7.

I finalen stod jeg overfor Peter Creed (WAL). Han havde vundet den anden turnering i januar, så det var også den polske tour finale. Det var et par år siden vores sidste møde, men havde endnu ikke tabt til ham. Vi lagde ud i et godt tempo med lange dueller. Jeg trak fra til sidst og fik første sæt 11/5. Andet sæt svarede han igen og et par dumme fejl fra min side gjorde udfaldet – 7/11. Tredje sæt var tæt, men ved stillingen 4-6 tog jeg en stripe point, og han begyndte at virke lidt opgivende. Jeg fik lukket tredje sættet 11/7 og følte mig lidt ovenpå. Jeg fik en god start i fjerde og spillede koncentreret og fornuftigt. Jeg var foran 9-4, men prøvede at afgøre det lidt for hurtigt. Dog fik jeg styr på tingene og lukkede sættet 11/6, og vandt dermed min fjerde PSA titel.

En dejlig fornemmelse få en turneringssejr i 2012, og føler jeg er ved at være tilbage til samme niveau inden skaden i Belgien. Ser frem til næste måned med en masse squash – 2 x Irland, individuelt og hold DM så der bliver nok at se til.

Link til turneringen her  

/Rasmus M Nielsen

 

senioraktiv 25-03-2012

Nyheder

15. december 2015
er forlænget til den 17. december 2015
11. december 2015
Deadline for tilmelding den 13. december!
10. december 2015
den 8.-9. januar 2016
10. december 2015
Birkerøds holdopstilling i kamp 4550
2. december 2015
Referat fra DSqF budgetmøde kan læses her
Sponsorer Sponsorer Dunlop