Omfattende pressedækning fra Kolding

Det er dejligt at kunne meddele, at TV2-Sport har meldt deres ankomst til DM i Kolding, og samtidig har forbundet fået lavet en aftale med On-Sport.

For dem som ikke ved det, så er On-Sport idrættens egen TV-kanal, drevet fra Idrættens hus med støtte fra TeamDanmark og DIF. Udsendelserne bringes på internettet, men On-sport fungerer samtidig som leverandør til de store TV-selskaber, så vi kan håbe på indslag i disse stationers sportsudsendelser.

On-Sport laver i dag en optakt med Kristian Frost til DM, og den kan ses på ON-Sport senest omkring frokost i morgen, og der kommer kamera til Kolding, hvor der bliver lavet optagelser fra finalerne og lavet interview med vinderne. Dette vil blive lagt på On-Sport mandag, hvor de større landsdækkende kanalers sportsafdelinger så har mulighed for at "låne" dette indslag til deres sportsudsendelser.

Samtidig vil On-Sport også have et kamera til stede i Herlev til slutspillet, hvor der vil blive optaget og interviewet til et sammenklip mandag den 30. april.

Vi er i forbundet meget glade og tilfredse med disse aftaler, så vores idræt forhåbentlig kan blive præsenteret på bedste vis for en større del af den danske idrætsverden.

Vi henviser endvidere til den tætte dælkning, der er lovet på sqo.dk

tkl 12-04-2012

Nyheder

15. december 2015
er forlænget til den 17. december 2015
11. december 2015
Deadline for tilmelding den 13. december!
10. december 2015
den 8.-9. januar 2016
10. december 2015
Birkerøds holdopstilling i kamp 4550
2. december 2015
Referat fra DSqF budgetmøde kan læses her
Sponsorer Sponsorer Dunlop