Finale dagen 

I dag skulle vi spille EM finale i 3. division kl 16.00 mod Sverige.

Sverige, som har WSA spiller, Anna-Carin Forstadius, på 1'eren, tidligere WSA spillere, Josefa Bertilson og Lovisa Forstadius på 2'eren og 3'eren, har også været meget stærke i turneringen med kun 2 tabte sæt igennem hele ugen. Vi har dog været lidt stærkere med sikre 3-0 sejre hele vejen igennem.

Kampen startede med Line mod Anna-Carin som endte 3-0 uden problemer ! Næste på banen var Bine mod Lovisa som også endte 3-0 uden de store problemer. Da kampen allerede var afgjort på dette tidspunkt skulle Sally på banen mod Josefa. Denne kampe endte, som de andre kampe, 3-0. 

Dermed er de danske piger overbevisende EM mestre i 3. division uden at være tæt på et eneste tabt sæt i turneringen. Vi ser meget frem til næste år hvor Danmark igen kan komme med til et EM hvor der er nogle gode hold at spille imod.

Bine, Line og Sally

 

Dag 3 

Så er vi kommet til 3. dagen til EM ! I dag var en lang dag da vi startede mod Kroatien kl 10 og så Tyrkiet kl 14.30 .

 

Kampen mod Kroatien var ikke særlig spændende, nærmere kedelig ! Til tider var den så kedelig at selv den kroatiske træner gang på gang faldt i søvn på sin stol under vores kamp !

Alle vandt deres kampe 3-0 , selvom vi prøvede at lægge bolde op til vores modstandere var det svært for dem. Men de gjorde deres bedste !

 

Tyrkiet er sidst i puljen og har ikke vundet et eneste sæt i hele turneringen ! Derfor blev vores kamp mod dem også noget nemmere end mod Kroatien ! Vi prøvede at spille lidt med dem så de også fik noget ud af det. Alle kampe her blev også vundet uden problemer 3-0 !

 

I morgen spiller vi finale mod Sverige kl 16.00. Vi har, igennem turneringen, ikke været tæt på at tabe et eneste sæt og Sverige har tabt 2 sæt, så det er det stærkeste hold vi kommer op imod i morgen!

 

Vejret er stadig helt fantastisk her og vi er gode til at nyde det !

 

Bine, Line og Sally

 

Dag2 

I dag skulle vi kun spille en enkelt kamp kl 17.30 mod Grækenland.

 

Før kampen havde vi en del tid som blev udnyttet med at træne i en times tid i en anden klub på øen som lå tættere på vores hotel. Efter træningen gik vi rundt og så øen i et par timer. Det er sindssygt godt vejr her og det var omkring de 23 grader i dag. Vi kan alle mærke at vi har fået noget sol :)

 

Grækenland må siges at være et af de mindre gode hold, som vi kommer til at møde i dette års EM og spændingen var da også til at overse imod dem i dag. Ingen af os gav over 5 point væk i alle sæt. Vi spillede dog lidt med dem, så de også havde en okay god oplevelse med det.

 

Det var alt for i dag. I morgen skal vi spille mod Kroatien kl 10 og mod Tyrkiet kl 14.30.

 

Bine, Line og Sally

 

 

Dag 1 

Da vi ikke deltog i sidste års EM, er vi på Malta i øjeblikket for at spille 3. division så vi igen kan rykke op og spille med hvor det er sjovt.

 

Vi vidste på forhånd at det ville blive en lang uge med nogle korte kampe. Der er 7 lande som deltager med deres damehold i dette års EM og vi spiller alle mod alle.

 

Vi skulle starte med en af de bedre kampe vi ville få hernede som var mod Norge. Vi vandt alle kampene overbevisende med 3-0.

Senere på dagen skulle vi spille mod Malta som havde et godt hjemmepublikum til at heppe på deres spillere. Denne kamp vandt vi dog også meget overbevisende med 3-0 i alle kampe.

 

I morgen møder vi grækenland kl 17.30.

 

Line, Bine og Sally

 

Link til resultater her

 

Carsten Lausten 23-04-2012

Nyheder

15. december 2015
er forlænget til den 17. december 2015
11. december 2015
Deadline for tilmelding den 13. december!
10. december 2015
den 8.-9. januar 2016
10. december 2015
Birkerøds holdopstilling i kamp 4550
2. december 2015
Referat fra DSqF budgetmøde kan læses her
Sponsorer Sponsorer Dunlop