Irish Open

Turen var endnu engang gået til Irland, denne gang Dublin for at deltage i Irish Open. Jeg havde fået en ganske god lodtrækning, da jeg skullle spille mod quallifier i første rundte, set i forhold til størrelsen af turneringen - challenger 25 (25.000 $). Min modstander blev Ben Ford (ENG), som jeg spillede mod fornylig, og jeg har vundet flere opgør mod ham.

 

Der var lidt forsinkelser på dagen, hvilket betød vi først startede ud kl ca. 20. Jeg kom dog godt fra start og fik sat et højt tempo. Jeg følte mig godt tilpas på banen, og følte kroppen var på toppen igen efter en lille uges pause. Jeg kontrollerede duellerne, men kunne dog ikke holde ham helt væk fra at lave nogle shots. Jeg var ovenpå igennem hele sættet og lukkede første 11/6.

 

Anden sæt lignede meget første. Jeg følte, jeg havde god kontrol over ham og styrede duellerne. Jeg kombinerede tingene fornuftigt, og satte et højt tempo, som han ikke brød sig om. Dette gav mig hurtigt et hul, han ikke kunne lukke, og anden sæt gik til mig 11/5.

 

Jeg fortsatte stilen i tredje sæt. Holdte fokus og tempo, og først da jeg havde matchbold, blev jeg lidt for ivrig og smed et par point væk. Hullet var dog for stort til han kunne komme op, og jeg vandt sættet 11/7 og kampen 3-0 efter 37 min spil.

 

Næste kamp stod jeg overfor tredje seedet Alan Clyne (SCO) nr. 30 i verden og bestem ikke nogen nem opgave. Vi lagde ud i et meget højt tempo. Jeg prøvede at vaiere spillet, men blev fanget lidt at spillet i det høje tempo. Han hentede godt og kontroangreb fornuftigt, som voldte mig problemer. Vi fulgtes af op igennem sættet, men han slog hul til slut og tog første 8/11.

 

Anden sæt holdte vi det høje tempo. Jeg blev i perioder lidt for ivrig og ville for meget med bolden. Han var god til at udnytte de åbne muligheder, men jeg hang godt på med flere vinderslag. Udfaldet blev desværre som første 8/11 i hans favør.

 

Tredje sæt lignede de første to. Der blev spillet i et hæsblæsende tempo, som passede ham godt. Jeg fik ikke taget tempo ud af duellerne, når jeg var under pres, og han virkede til at være lidt ovenpå. Han stak stille og roligt af, og tredje sæt gik til ham 5/11, og jeg måtte se mig slået 0-3 efter 33 min spil.

 

Lidt ærgeligt jeg ikke fik gjort mere, men ganske godt tilfreds med indsatsen. Lidt tid siden jeg havde spillet mod en top 30 spiller, så var god erfaring til næste gang. Fin forberedelse til weekendens medalje slutspil for hold og EM næste uge, og pointe fra denne og sidste turnering vil bringe mig op omkring de top 80.

 

Link til turnerignen her

 

/Rasmus M Nielsen

senioraktiv 27-04-2012

Nyheder

15. december 2015
er forlænget til den 17. december 2015
11. december 2015
Deadline for tilmelding den 13. december!
10. december 2015
den 8.-9. januar 2016
10. december 2015
Birkerøds holdopstilling i kamp 4550
2. december 2015
Referat fra DSqF budgetmøde kan læses her
Sponsorer Sponsorer Dunlop