I første runde i Avrupta Open i Tyrkiet skulle jeg møde Anna-Carin Forstadius fra Sverige.

 

De første 2 sæt blev en tæt affære.

 

I 1. sæt fulgtes vi ad hele vejen indtil 8-8 hvor hun trak fra og fik 2 sætbolde ved 10-8. Herefter fik jeg spillet 2 gode dueller og det var nu helt lige ved 10-10, her skiftedes vi til at vinde nogle bolde og jeg kunne til sidste sikre mig 1. Sæt med 14-12. 2. sæt var ligesom om jeg lige skulle have pusten og lige tilbage til basic igen, da jeg begyndte at gå kort alt for hurtigt og fik lavet nogle dumme fejl, hun havde igen sætbold ved 10-6, jeg fik 2 hurtige point og efter det fik hun sejren i land på en bold jeg var sikker på var ude på sidevæggen og døde i hjørnet. Dommeren var ikke enig med mig og hun vandt derfor sættet 11-8.

 

Jeg vidste jeg skulle starte helt forfra hvis ikke det skulle gå galt, så jeg startede 3. Sæt med at sætte højt tempo men kun spille bolden lang og duellerne lange og vente på at hun lavede fejl eller først gå kort på det rigtige tidspunkt og det hjalp mig meget og jeg kom hurtigt foran 5-0 og 9-2 og jeg vandt dette sæt 11-3. Så nu havde jeg opskriften på sejr og det lykkedes mig også i 4. Sæt at komme foran 9-1 før hun fik 3 point mere og derefter lukkede jeg kampen med 11-4.

 

I morgen skal jeg møde 2. Seedet egypter kl 17.00 (DK 16.00). Jeg ser meget frem til den kamp, det bliver en hård kamp tror jeg. Banerne er meget varme og bolden hopper meget .

 

I dag spillede jeg mod 2. Seedet egypter, Farah Abdel Meguid, som pt ligger 63 i verden.

 

Hun var en super hurtig spiller forstået sådan at alt der hang bare lidt løst blev forsøgt afgjort og hun var gerne ude ved volleyen inden jeg kom tilbage på T'et. Det var rigtig svært at finde nogen løsning på hvad jeg skulle gøre.

 

I første sæt fulgtes vi ad til 4-4 hvor hun pænt trak fra stille og roligt og konstant fik sadt mig under press . I hendes forhånd holdt hun bolden rigtig godt og fik mig konstant fanget mig på det forkerte ben hvilket gjorde at jeg hele tiden var bagud i min baghånd og fik lavet nogle dumme fejl og hun tog sættet 11-5.

 

2. Sæt var lidt bedre , men jeg kæmpede konstant med at hun fangede mig nede bagved. Hun bevægede sig rigtig godt fra side til side og jeg fik sjældent mine længder ordentligt forbi hende så hun bevægede mig frem og tilbage hele tiden uden jeg kunne få hende væk fra T'et. Vi fulgtes ad indtil 8-8 hvor hun igen trak fra 10-8 og tog sættet med første sætbold.

 

3. Sæt blev lidt en gentagelse af 1. sæt desværre. Hun spillede rigtig godt, jeg prøvede alt hvad jeg kunne og løb til mine lunger ikke kunne mere, men hun var bare bedre, jeg fik det ikke helt til at køre, desværre. Men nok på grund af hendes hurtige konstante press spil. Hun havde match bold ved 10-5. Jeg spillede nogle gode dueller og prøvede på at holde hovedet oppe selvom det så sort ud, jeg kom endelig på 10-9, og jeg troede på at jeg kunne tage sættet. Jeg fik presset hende godt i duellen og i en ganske almindelig længde fik jeg lige vinklet min hånd lidt for meget til den lige præcis røg ud med få mm. Super træls ! Men det var fair nok for hun spillede noget bedre end mig i dag !

dsqflgs 07-04-2012

Nyheder

15. december 2015
er forlænget til den 17. december 2015
11. december 2015
Deadline for tilmelding den 13. december!
10. december 2015
den 8.-9. januar 2016
10. december 2015
Birkerøds holdopstilling i kamp 4550
2. december 2015
Referat fra DSqF budgetmøde kan læses her
Sponsorer Sponsorer Dunlop