West of Ireland

Denne gang var turen gået til Galway, Irland. Turneringen var en challenger10, som jeg var tredje seedet i. Min første modstander var Aqeel Rehman (AUT), som jeg tabte til i Salzburg for en månedstid siden, så jeg var opsat på revanche.

Jeg kom også godt fra start. Han virkede lidt nervøs, og jeg stryede duellerne. Jeg var hurtigt oppe 6-0 inden han fik sit første point. Han kom lidt i gang, men kunne ikke hente førringen og jeg tog sættet 11/6.

Andet sæt startede vi mere lige ud. Vi havde nogle længere dueller, men følte stadig jeg havde overskuddet. Jeg slog hul og fik domineret boldene, som gav mig en 2-0 førring med sætsifrene 11/5.

Tredje sæt fik jeg endnu en god start. En hurtig førring på 6-0, og det lignede tingene var afgjort. Han gav dog ikke op og kæmpede sig tilbage. Jeg var foran 9-6, men formåede ikke at udnytte dette, og han fik presset sættet i tiebreak. Det bølgede lidt frem og tilbage, men han tog chancen og med to vinderslag tog han sættet 11/13.

Nu var det ham der var ovenpå. Han var fysisk mærket, men tog flere chancer med god effekt. Jeg kom bagud 0-6 i fjerde, før jeg kom med. Hans førring var desværre for stor til jeg kunne hente den og tabte sættet 6/11.

Så var det afgørelsens time, og femte sæt startede tæt ud. Vi skiftedes til at tage point til stillingen 4-4. Jeg spillede mere nervøs, men han så fysisk ramt ud. Jeg gjorde duellerne hårde som bar frugt, og jeg slog et hul. Jeg kom på 10-5, og på anden matchbold fik jeg lukket kampen – 11/6 efter 75 min.

I kvartfinalen stod jeg overfor Ben Ford (ENG). Han havde også en hård første rundte kamp, så vidste det skulle gøres hårdt for ham.

Jeg havde en lidt nervøs start. Prøvede at sætte et højt tempo, men var ikke helt kontrolleret. Han gik hurtigt kort, og prøvede at holde duellerne korte. Han holdte sig inde med vinderslag, men jeg fik stadig arbejdet ham rundt. Jeg var først på matchbold, men han tog næste point til tiebreak. Jeg fik dog lukket sættet 13/11, og han begyndte at se mærket ud.

Jeg startede mere kontrolleret ud i andet sæt og spillede mere præcis. Dette havde god effekt, og gav ham mindre muligheder for at afgøre boldene. Jeg stak hurtigt af og andet sæt gik forholdsvis konfortabelt til mig 11/4.

Tredje sæt gav han det sidste han havde. Han kæmpede og spillede fornuftigt, men jeg havde hele tiden et lille forspring. Han kunne aldrig få hullet lukket, og jeg tog sættet 11/8 og kampen 3-0.

I semifinalen stod jeg overfor første seedet Joe Lee (ENG). Vi har mødtes to gange, senest for et år siden og begge gang er det blevet til en 3-1 sejr i min favør. Det havde han desværre tænkt sig at lave om på i dag.

Han kom flyvende fra start. Satte et højt tempo og pressede mig rundt. Jeg svarede igen, men han var hurtig på boldene, og selv under maksimalt pres, formåede han at spille sig ud af det. Der var gode bold vækslinger, desværre var det få jeg vandt. Han slog et hurtig hul og tog første sæt 3/11.

Andet sæt lignede første. Han følte sig godt tilpas og lavede ingen fejl. Spillede mig fornuftigt rundt, var hurtig ude på boldene og lagde et stort pres. Jeg prøvede forskellige taktikker, men intet kunne rigtig bringe ham ud af ”zonen”. Han tog andet sæt 1/11.

Tredje sæt prøvede jeg afgører boldene hurtigere. Han lavede sine eneste to fejl i dette sæt, men var desværre ikke nok til jeg kunne bryde hans rytme. Jeg var bedre med pga. nickshots, men dette var ikke nok til tage sættet som gik til ham 7/11.

Desværre ikke den bedste afslutning på turneringen, men på dagen var han for god til jeg kunne stille noget op. Næste weekend står den på DM i Kolding, så ser frem til en hyggelig weekend hjemme i DK.

Link til turneringen her

/Rasmus M Nielsen

 

senioraktiv 08-04-2012

Nyheder

15. december 2015
er forlænget til den 17. december 2015
11. december 2015
Deadline for tilmelding den 13. december!
10. december 2015
den 8.-9. januar 2016
10. december 2015
Birkerøds holdopstilling i kamp 4550
2. december 2015
Referat fra DSqF budgetmøde kan læses her
Sponsorer Sponsorer Dunlop