Fredag morgen startede U-15 holdet ud med at spille mod Norge. Den første spiller på banen var Magnus der skulle spille mod Fillip. Magnus spillede godt og vandt kampen overbevisende

3-0. Derefter skulle Caroline spille mod Chloé. Caroline spillede stabilt og vandt overbevisende 3-0, og dermed en føring til Danmark på 2-0. Sidste spiller på banen var Rasmus der skulle møde Sigurd. Rasmus´ kamp blev ligesom de andre to, overbevisende 3-0 til Rasmus og dermed en overbevisende sejr på 3-0 til Danmark.

 

Lidt senere på dagen skulle U-17 holdet spille mod Italien.

 

Thomas var den første på banen, som skulle spille mod Oliveria.

Thomas så stærk ud og vandt første sæt 11­­­­­­­­­-4, derefter kom italieneren bedre med og vandt de to næste sæt. Thomas kom rigtig godt ind i fjerde sæt med en føring på omkring 4-0, men tabte hovedet lidt og kom hurtigt bagud 10-6, dermed matchbold til Oliveria. Thomas ville ikke gi´ sig og vandt de næste tre bolde. Derefter tog Thomas lidt af et sats og tyrede bolden lige i nick. De kom ud i tiebreak og Thomas vandt flot 16-14. Femte set blev også lidt af en gyser, men Thomas trak den hjem 11-9. Bagefter den lange kamp, skulle Mathilde spille mod Italiens pige. Mathilde havde ikke den sværeste kamp, men spillede godt og vandt klart 3-0. Den sidste der skulle spille var JC, som skulle spille mod Yuri. Yuri var god, så JC valgte at spare på kræfterne til kampen senere på dagen mod Tjekkiet.. Dermed tabte han 3-0 og en sejr til Danmark på 2-1

 

Meget få timer efter skulle U-17 holdet igen spille. Denne gang var det i mod Tjekkiet. Thomas startede igen ud, mod Jan. Thomas vandt første set 11-6, men havde desværre ikke så mange kræfter tilbage og måtte derfor se sig slået 3-1. Næste spiller var Mathilde der skulle spille mod Tjekkiets rigtig gode pige Kristyna . Mathilde var godt med i hele kampen, men måtte desværre også se sig slået 3-1. Danmarks sidste chance for at komme i kvartfinalen, var JC der skulle spille mod Petr. JC vandt første set tæt 12-10 og tabte desværre andet set tættere 14-16. De to andre set var også tætte, men JC tabte desværre 3-1.

 

Så blev det igen U-15 der skulle spille deres sidste kampe mod England. Magnus startede igen ud med at spille mod James Peach. Magnus var godt med i hele kampen, men tabte desværre kampen 3-0. Bagefter skulle Caroline spille mod Kace. Caroline fulgte rigtig godt med og pressede englænderen, men måtte desværre også se sig slået 3-0. Allersidste spiller på banen var Rasmus der skulle møde Robert. Ligesom de andre to fulgte Rasmus rigtig godt med., han tog endda et set, men tabte desværre 11-9 i fjerde.

junioraktiv 12-05-2012

Nyheder

15. december 2015
er forlænget til den 17. december 2015
11. december 2015
Deadline for tilmelding den 13. december!
10. december 2015
den 8.-9. januar 2016
10. december 2015
Birkerøds holdopstilling i kamp 4550
2. december 2015
Referat fra DSqF budgetmøde kan læses her
Sponsorer Sponsorer Dunlop