Jeg spillede i sidste uge PSA-turnering i Zürich. Turneringen var en såkaldt International 25 hvor jeg ikke var seedet.

 

Jeg fik en rigtig god lodtrækning, da jeg havde trukket wildcard-spilleren Rieko Peter fra Schweiz. Jeg startede ikke godt, hvor jeg hurtigt kom bagud 2/7. Jeg fik dog vendt spillet, men det var for sent. Jeg tabte sættet 6/11. I andet sæt fik jeg en god start og kom hurtigt foran. Jeg spillede nogle rigtig gode dueller hvor jeg kontrollerede T'et. Jeg vandt sættet i overbevisende stil. Tredje sæt blev dog anderledes tæt. Vi fulgtes ad til 7/7 hvor han formåede at trække fra. Jeg spillede nogle rigtig gode dueller og formåede at genvinde momentummet og vinde sættet 11/9. Fjerde sæt var der ikke tvivl om udfaldet af kampen og jeg vandt sættet. Jeg havde dermed booket billetten til kvartfinalen, som blev spillet dagen efter.

 

Jeg stod nu overfor egyptiske Karim Gawad som ligger 31 i verden. Jeg fik en rigtig dårlig start, hvor jeg konstant var under pres. Gawad er ekstrem god til at udnytte løse bolde og han afgjorde mange bolden fra den bagerste del af banen. Jeg formåede at komme bedre fra start i andet sæt og presse egypteren. Han var dog et skridt foran hele vejen, men jeg reddede en sætbold ved 9/10 og pressede ham dermed ud en tiebreak. Der trak jeg desværre ikke det længste strå og jeg var nu bagud 2/0. Tredje sæt var mildest talt ikke særlig kønt. Jeg spillede nogle meget dårlige dueller og lavede for mange uprovokerede fejl. Dette skyldes tildels Gawad satte mig under press og en manglende skarphed fra min side. Jeg tabte 3/0 og dermed ude af turneringen.

 

Jeg tog tilbage til Danmark hvor jeg repræsenterede KSK ved slutspillet og i morgen tager vi til EM for hold hvor vi er seedet 8. Vi møder i første kamp England!

 

Carsten Lausten 02-05-2012

Nyheder

15. december 2015
er forlænget til den 17. december 2015
11. december 2015
Deadline for tilmelding den 13. december!
10. december 2015
den 8.-9. januar 2016
10. december 2015
Birkerøds holdopstilling i kamp 4550
2. december 2015
Referat fra DSqF budgetmøde kan læses her
Sponsorer Sponsorer Dunlop