Nyt op-/nedrykningsspil til Elitedivisionen for damer

På baggrund af Appeludvalgets kendelse d. 23/5 2012 skal der afvikles et op-/nedrykningsspil til Elitedivisionen for damer, hvor både nr. 1 og nr. 2 fra både 1. division vest og øst kan deltage sammen med de to klubber, som sluttede som nr. 5 og 6 i Elitedivisionen.

I 1. division vest sluttede Sport92 og Kolding på hhv. 1. og 2. pladsen, imens Helsingør i 1. division øst er eneste oprykningsberettigede hold, da de øvrige klubber repræsenteret i divisionen alle har hold i Elitedivisionen. Helsingør har imidlertid udmeldt, at klubben ikke ønsker at deltage i op-/nedrykningsspillet, hvilket klubben kan gøre uden sanktion jf. §13.a.

Elitedivisionen bestod i den forgangne sæson blot af fem hold, hvorfor det udelukkende er det lavest placerede hold, KSK, der skal deltage i op-/nedrykningsspillet. KSK har imidlertid også udtrykt ønske om ikke at ville deltage i op-/nedrykningsspillet, velvidende konsekvenserne i form af tvangsnedrykning, ingen mulighed for oprykning i den følgende sæson og bødestraf på 2.000 kroner, jf. §7.f og 11.a.1, som hermed ikendes klubben.

Dermed er der blot to kandidater til oprykning, Sport92 og Kolding, og KSK ved sin manglende deltagelse i op-/nedrykningsspillet rykker ud af Elitedivisionen, er der to ledige pladser i denne, hvorfor Sport92 og Kolding rykker op, at der afvikles et op-/nedrykningsspil.

Denne afgørelse kan ankes til DSqFs appeludvalg inden for fire uger.

Uddrag af Regler for Danmarksturneringen

§7.f . Rykkes en klub ned fra elitedivisionen pga. usportslig optræden eller udeblivelse fra holdkampe, kan ingen af klubbens øvrige hold rykke op i elitedivisionen fra næste sæson

§11.a.1: Stiller en klub ikke op til en holdkamp fuldtalligt eller undlader at stille helt op, tvangsnedrykkes holdet i næste sæson. Klubben idømmes ligeledes en bøde på kr. 2000,-. (se § 17a stk. 8, Betaling af bøder). [...]

§13,a; For oprykning til elitedivisionen gælder at der her er tale om at man ved accept af at deltage i oprykningsspillet også forpligter sig til at rykke op i det tilfælde at man skulle vinde retten.

 

Asger Grønlund Andersen
Christian Krogsgaard

elzbieta 01-06-2012

Nyheder

15. december 2015
er forlænget til den 17. december 2015
11. december 2015
Deadline for tilmelding den 13. december!
10. december 2015
den 8.-9. januar 2016
10. december 2015
Birkerøds holdopstilling i kamp 4550
2. december 2015
Referat fra DSqF budgetmøde kan læses her
Sponsorer Sponsorer Dunlop