Juniorsquashere i Sønderborg vinder i direkte TV pokalheltene

RamaChancepokal til de unge Squash'er fra SSC

I Ramasjangs børneprogram, Ramachancen, var der onsdag den 27. juni i direkte TV lagt op til pokalkamp på Sønderborg Bibliotek. Veloplagte juniorbueskytter fra Broager mødte en flok lige så veloplagte og kampivrige Squash'er fra Sønderborg Squash Club. Det gjaldt om at få den eftertragtede RamaChance pokal med hjem i klubbens pokalskab.

Se programmet her

Sugerør, tørsvømning og quiz
pokalenKampen var en 3 sæts kamp hvor der i hvert sæt blev kæmpet om medaljer og point. Samlet antal point og medaljer skulle afgøre dysten. I første sæt skulle der på tid konkurreres om at flytte flest drinks med sugerør, Squasherne lagde sig efter hård konkurrence i spidsen. I tørsvømning kom bueskytterne bedst fra land, sejren i denne disciplin var dog ikke nok til at tage den samlede føring. Squasherne var en ketsjerlængde foran. I andet sæt blev der kæmpet på paratviden og musikkendskab. Korrekt svar gav point, forkert svar gav point til modparten. Kombattanterne var meget rundhåndet i denne del af konkurrencen og gav hinanden mange point. På hurtighed og et lidt bedre kendskab til populær musikken trak de to squashpiger flest point hjem. Bueskytterne halede ind på Squasherne der nu kun var en ketsjerbredde foran, og det var ikke nok til at sikre den endelige sejr. Robin Hood og hans svende kunne med en sejr i den sidste disciplin sikre sig pokalen til evigt eje.

Den onde rodeogris sikrer Sønderborg sejren
Den afgørende indsat skulle ydes på "Danmarks ondeste gris" Holdet bag den, der holdt sig længst tid på Rodeogrisen ville blive kåret som dystens vinder. Nu skulle der kæmpes og improviseres. De to rodeogriseryttere kom godt fra start, de blev dog begge smidt af grisen og som rigtige rodeoryttere fik de da også knubs der gjorde av. Squashernes rytter havde bedst styr på situationen og holdt sig hele 10 sekunder længere på grisen end sin modstander. Dermed var præmierne fordelt. Squasherne hev pokalen hjem, og bueskytterne måtte udføre Chickendance.

Sommerafslutning på Sønderborg havn

pizza

Som belønning for deltagelsen i Ramachancen blev pokalvinderne, senere af klub og forældre, trakteret med pizza, sodavand og is på havnefronten. En god start på den kommende sommerferie. 

bonnie barr 29-06-2012
Sponsorer Sponsorer Dunlop