19/6 I kvartfinalen i 1st Corsican open 2012

 

Jeg er rejst til den franske Ø, Corsica, for at spille den første WSA turnering de holder her. Da 1. Seedet trak sig for et par dage siden rykkede jeg i top 8 og istedet for at skulle møde en seedet spiller i første runde, skulle jeg nu møde "qualifier".

 

Jeg synes altid det er svært at spille mod kvalifikationsspiller, da man aldrig ved hvem det er og selvom det er en 13 årig egypter, så kan hun sagtens være super god,nmen bare på vej op af ranglisten. Og da jeg har haft nogle dårlige lodtrækninger på det sidste med kvalspillere så havde jeg det lidt skidt da jeg trak kvalspiller istedet.

 

Jeg trak Nadine Cull fra New Zealand som er en ældre og rutineret spiller. Hun vandt sin kvalifikationsfinale igår nemt i 3 sæt.

 

Det viste sig dog at jeg ikke havde det vilde at være bekymret for. For selvom hun havde en fin teknik og et rigtig godt angrebsspil, så hang hun ikke på længere end til 4-4 i hvert sæt. Herfra trak jeg fra og vandt første sæt 11/6. 2. Sæt var hurtigt overstået med 11/3. Jeg begyndte og loppe en del så hun ikke kunne angribe så meget da det var hendes stærke side. I 3. Sæt kom hun stærkt igen og førte 2-0, 4-2 og 6-3, da jeg nok tog lidt for let på det, men det var også det og jeg vandt sættet 11/6.

 

Fin kamp at starte på. Det er utroligt varmt på banerne og bolden hoppe meget, så den er noget svær at styre.

I morgen spiller jeg kvartfinale mod Sarah-Jane Perry fra England som er 2. Seedet i turneringen kl 18. Det bliver en meget svær kamp, hun er kendt for hendes meget hårde spil og hendes sindssyge nickshots :) så jeg skal nok finde mine lop frem igen i morgen ! Kampen kan ses på livestreaming på squashsite.co.uk (1st Corsican Open)

 

Sally Skaarenborg

 

 

20/6 1st Corsican open

 

I dag spillede jeg kvartfinale mod Sarah Jane Perry fra England. En spiller som jeg før har tabt 3-0 til. Hun er en spiller med en meget anderledes spillestil end mange af de andre piger på touren. Fran skrev igår i en artikel på squashsite om hende: "the egyptian in disguise"

 

Det holdt også ret meget stik i min kamp mod hende. Hun var meget præcis, hun ville ikke spille mange længder før hun gik efter nick eller et andet angrebsslag og hun var meget præcis. Det var svært for mig at holde hende væk fra T'et. Jeg vil sige hun spillede det helt rigtige spil mod mig. Hvis jeg fik hende presset ned bagi var hun tålmodig og ventede på at bare én af mine bolde fra løse og så gik hun efter den. Jeg gjorde alt hvad jeg kunne, men hun løsnede ikke op i bare 2 sekunder hvor jeg kunne komme ind og styre spillet. Hun sad på kampen.

Derfor tabte jeg 3-0 og jeg er nu på vej hjem mod Danmark igen hvor der venter lidt sommerferie inden træningen går igang til næste turnering i august. God sommer !

 

Sally Skaarenborg

 

Carsten Lausten 21-06-2012

Nyheder

15. december 2015
er forlænget til den 17. december 2015
11. december 2015
Deadline for tilmelding den 13. december!
10. december 2015
den 8.-9. januar 2016
10. december 2015
Birkerøds holdopstilling i kamp 4550
2. december 2015
Referat fra DSqF budgetmøde kan læses her
Sponsorer Sponsorer Dunlop