Santiago

Turen startede meget tidligt med afgang fra Kbh kl 5.40 til Mallorca, og derfra videre til Santiago. Det vidste sig desværre ved ankomsten i Santiago at min bagage ikke var kommet med. De mente den var i Mallorca, men kunne først komme næste dag samme tidspunkt, som jeg skulle spille. Efter at have snakket med flere forskellige lufthavne og selvskaber, var der ikke mere at gøre så næste dag, var jeg nødsaget til at invistere i nye sko og låne tøj samt ketchere til min kamp.

 

Jeg stod overfor Shaun Le Roux, som er rangeret ca. som mig så ikke nogen let kamp. Det var et tæt start på sættet. Duellerne var lange, og jeg prøvede at få rytme i spillet. Jeg lavede dog flere fejl især i volley spillet, da jeg ikke helt kunne finde timeingen i ketcheren her. Jeg fik dog reddet en sætbold, og fik lukket første sæt 12-10.

 

De to næste sæt gik desværre ikke så godt. Han kom ind foran, og jeg havde svært ved at finde dybden i længden. Det var ham der kontrollere spillet, og sendte mig rundt på banen. Jeg var hele tiden et par point bagud, og kunne ikke lukke hullet. Andet sæt lukkede han 8/11, mens tredje blev 6/11.

 

I fjerde sæt prøvede at jeg at arbejde mig ind igen. Jeg kom ind foran og fik tryk i bolden, på den ellers døde glasbane, og skabte mig et hurtigt hul. Jeg sad på sættet og han gav lidt op, og jeg kunne lukke det 11/4.

 

Femte sæt kom han igang igen. Det var tæt fra start, men ved 4-4 slog han hun til 4-7. Jeg havde svært ved at komme tilbage, og han brakte sig på machtbold 6-10. Jeg fik reddet to, men måtte se kampen gå til hans side på en tight baghånd længde 8/11.

 

Ikke lige den bedste start på den internationale sæson. Men ikke andet at gøre end at forberede sig til næste, som begynder på mandag i Valencia.

 

/Rasmus M Nielsen

senioraktiv 16-10-2012

Nyheder

15. december 2015
er forlænget til den 17. december 2015
11. december 2015
Deadline for tilmelding den 13. december!
10. december 2015
den 8.-9. januar 2016
10. december 2015
Birkerøds holdopstilling i kamp 4550
2. december 2015
Referat fra DSqF budgetmøde kan læses her
Sponsorer Sponsorer Dunlop