Santiago Open

 

Jeg spillede i denne uge PSA-turnering i Santiago, Spanien. Grundet min placering på ranglister var jeg endt i kvalifikationen. Efter lodtrækningen var lavet stod jeg endnu en gang overfor franske Lucas Serme. Det er tredje gang inden for 5 måneder jeg møder Lucas på PSA og hver gang har det været hårde kampe, da vores spillestil minder meget om hinanden.

 

Alle kampe skulle spilles på en opstillet glasbane, hvilket gjorde det meget koldt at spille på banen idet banen stod nemlig placeret i et shopping center, hvor der mildest talt var ekstremt koldt. Jeg startede godt og vandt første sæt rimelig nemt. Lucas virkede ikke super skarp, men han kom godt nok skarp tilbage til andet sæt. Pludselig var jeg bagud 10-1 og sættet var nærmest overstået på 5 minutter. Efter nogle kloge ord fra min personlige coach, Rasmus Nielsen, startede jeg bedre i tredje sæt og arbejdede mig ind i kampen igen. Jeg vandt de to næste sæt og kampen 3-1.

 

I kvalifikationsfinalen spillede jeg i mod Rafael Kandra fra Tyskland. Jeg fik den dårligst mulige start overhovedet. Jeg fokuserede desværre for meget på at banen konstant var våd pga. et hul i taget end at fokusere på kampen. Jeg satte mig selv i en meget dårlig position bagud 2-0 i sæt, men efter en god motivations tale fra coach gik jeg på banen til tredje sæt med oprejst pande. Jeg gjorde alt hvad jeg kunne for at holde bolden dybt i banen, hvilket lykkedes okay. Jeg vandt de to næste sæt og et femte sæt skulle nu afgøre kampen. Jeg gik en god start på sættet og bragte mig foran. Det begyndte så småt at ligne en sejr, men jeg dummede mig gang på gang. Jeg smed føringer væk og gjorde det mildest talt umuligt for mig selv. Bagud 10-7 fik jeg sat et par gode dueller ind, men jeg kiksede et drop fra tyskeren og slut.

 

Jeg kan kun sige jeg et dybt skuffet over nederlaget, men jeg prøver at være optimistisk da jeg i næste uge igen tager til Spanien.

elzbieta 19-10-2012

Nyheder

15. december 2015
er forlænget til den 17. december 2015
11. december 2015
Deadline for tilmelding den 13. december!
10. december 2015
den 8.-9. januar 2016
10. december 2015
Birkerøds holdopstilling i kamp 4550
2. december 2015
Referat fra DSqF budgetmøde kan læses her
Sponsorer Sponsorer Dunlop