WINNERS

I dag var de spillere første i aktion, gruppens u15 drenge Rasmus og Magnus, som stod over for hinanden igenigenigen ... Det var en god kamp for både spillere og publikum. Magnus kom bedst fra start og havde styringen i første sæt som endte 11-7. Andet sæt endte også til Magnus' fordel med 11-9. I tredje ville Rasmus det dog anderledes og hev sættet hjem 11-5. Kampen blev dog kun til 4 sæt, da Magnus lukkede og slukkede med cifrene 11-6.

Theis, som er gruppens eneste u17-dreng, var næste spiller på banen og efter en flot sejr i går så modstanden hård ud i dag. Modstanderen var ireren Oisin Logan (9/16), som havde styringen gennem det meste af kampen. Theis holdt dog flot ved, men måtte se sig slået 3-0, med cifrene 11-3 11-5 11-5.

U19-pigerne Maria og Line skulle i deres første kampe prøve kræfter med henholdsvis 5/8-seedede Karolina Holinkova og 3/4-seedede Marie Stephan. Maria var først i aktion og var desværre lidt lang tid om at finde den rette taktik og måtte se de første to sæt gå til Karolina med 11-6 og 11-4. I tredje sæt fik tonen en anden lyd og Maria kom rigtig ind i kampen og fik sætbold ved 10-8, men tabte med cifrene 17-15 efter et godt sæt. Line havde på papiret trukket en svær modstander, men dette afholdte hende ikke fra at levere en super flot præstation mod Franskmanden Marie. Første sæt var præget af at begge piger lige skulle se hinanden an, men Maries skarpe og rene slag gjorde at sættet endte til hendes fordel med 11-8. Herefter spillede Line på helt andre strenge og hun fik overtaget styringen. Lines spil fungerede rigtig godt og hendes slag blev skarpere og skarpere, mens fejlene var meget begrænsede. Så efter 4 nervepirrende sæt, hvor de sidste 3 gik til Lines fordel med 11-9 11-7 12-10, kunne hun række armene højt i vejret med en sikret top-8 placering i baglommen. I morgen bytter pigerne modstandere så Line står overfor tjekken Karolina og Maria over for Marie.

Magnus og Rasmus var nu opladt og klar til dagens anden kamp. Magnus mødte franskmanden Rohan Mandil. De spillede en utrolig tæt og velspillet kamp. Men efter 4 sæt måttet Magnus se sig slået. Kampen endte med cifrene 11-9 4-11 11-8 11-5. Rasmus 3/4-seedede Marek Lapacek, som Magnus overmand tidlige på dagen havde slået i 5 sæt. Tjekken Marek var en for stor mundfuld og kampen endte 3-0, selvom Rasmus leverede en flot indsats og kæmpede til sidste point.

Sidst på dagen og som sidste mand på banen, stod Theis overfor franskmanden Mathias Grondin, som ved middag havde tabt i 5 sæt til den berygtede franskmand Enzo Corigliano. Så kampen så på forhånd svær ud, men Theis spillede smadder flot og var med hele vejen igennem. Kampen endte 3-1 til franskmanden 11-6 8-11 11-6 11-7.

CASTLE CLUB

Første spiller på banen fredag var Thomas Laursen, han skulle spille mod Frasquelo T'Sjoen fra Belgien.
Thomas spillede en rigtig god kamp, mod en knap så god Belgier, og vandt sikkert 3 -0.

Næste spillere på banen var U15 pigerne Caroline Christiansen og Sarah Lauridsen.
Caroline skulle spille mod Anouk Feys fra Belgien. Carline spillede en rigtig fin kamp og vandt sikkert 3 - 0.
Sarah skulle ligeledes spille mod en pige fra Belgien, Sarah lagde et rigtig godt pres, hvilket gjorde at belgieren ikke kunne følge med, og efter tre sæt kunne Sarah række hænderne i vejret.
Efter to flotte sejre til de danske U15 piger, spiller de begge kvartfinale i morgen.

Næste spillere på banen var de to U17 piger, Christine Christoffersen og Mathilde Lauridsen.
Christine skulle spille mod Julie Rossignol fra Frankrig, det blev en rigtig spændende kamp med mange gode dueller, Christine kom rimelig sikkert foran 2 - 0 i sæt, men franskmanden fandt sit gode spil frem, og fik kæmpet sig op på 2 - 2. Sidste sæt bød på spænding og efter en lang og velspillet kamp fra begge sider hev Christine sejren i land 11 - 9 i 5. sæt. Mathilde skulle ligeledes spille mod en Franskmand. Mathilde lagde et rigtig godt pres fra start og hev sikkert sejren hjem i 3 sæt.
Efter 2 flotte sejre til de danske U17 piger, spiller de begge kvartfinale i morgen.

Sidste spiller på banen var Thomas Laursen, han skulle spille mod Jeremy Aissaoui fra Frankrig.
Thomas tabte første sæt 11 - 7, Thomas skulle lige i gang og havde svært ved at ramme target på banen, da bolden hoppede rigtig meget, men i andet sæt fik Thomas fundet sit gode og sikre spil frem, og hev sejren hjem i 4. Sæt. Dette betyder at Thomas også spiller kvartfinale i morgen.

Så alt i alt en rigtig god dag for danskerne i Castle.

Maria og Mathilde

 

elzbieta 05-11-2012

Nyheder

15. december 2015
er forlænget til den 17. december 2015
11. december 2015
Deadline for tilmelding den 13. december!
10. december 2015
den 8.-9. januar 2016
10. december 2015
Birkerøds holdopstilling i kamp 4550
2. december 2015
Referat fra DSqF budgetmøde kan læses her
Sponsorer Sponsorer Dunlop