Beligen Junior open. Sidste dag

 

Søndag var en glædens dag for det danske hold her i Belgien.

Der spilles i to centre her i Belgien. Finalerne stod i Winners Club, hvor de fleste danskere også skulle spille.

Første danskere på banen var Sarah Lauridsen og Magnus Laursen. Sarah skulle spille om 5/6 pladsen, og vandt 3-0. Sarah spillede en udmærket kamp mod en pige fra Frankrig. Magnus spillede mod en israeler, og tabte desværre 3-0 men spillede en rigtig fin kamp, og endte dermed på en 10. plads.

Derefter var der to danskere på banen, Christine Christoffersen og Caroline Lyng. De spillede om henholdsvis 5/6 og 3/4 pladsen. Christine og Caroline var begge oppe mod nogle stærke spillere fra Frankrig. Trods nogle velspillede kampe, tabte de desværre begge to. Christine med cifrene 3-0 og Caroline 3-1. De begge fik dog nogle fornemme placeringer.

Mathilde Lauridsen skulle spille final, og havde en 5-sætter i benene fra dagen forinden. Dette forhindrede dog ikke Mathilde i endnu en 5-sætter, hvor hun vandt 11-8 i 5-sæt. Mathilde spillede præcist og klogt, og formåede dermed at køre den franske modstander rigtig godt rundt på banen, og kunne derfor strække armene i vejret i sejer til slut.

Theis Houlberg spillede mod en modstander der knap matchede hans niveau, og vandt derfor 3-0 uden de større problemer. Dermed endte han på en 27. plads.

Thomas Laursen skulle møde tyske Hendrik Vössing, som havde drukket sig fuld dagen inden og stod derfor overfor store problemer med at holde fokus. Dette resulterede i en sjov, men velspillet kamp, hvor Thomas dominerede og vandt 3-1. Thomas endte på en 7-plads.

I Castle Club var der kun 3 danske spillere. Første mand på banen var Rasmus Gyde. Gyde lagde knap så skarpt ud og tabte første sæt, derefter indstillede han lige sigtekornet og hev de to næste sæt i land. Hans modstander ville det dog anderledes og tog 4-sæt. Gyde holdt ved og vandt i 5-sæt, en sejer han kan være stolt af. På den måde endte Rasmus på en 25. plads.

Maria Frandsen og Line Berthou gik på banen på næsten samme tid. Maria spillede en god kamp mod en Belgier, og vandt 3-1, og dermed var 15-pladsen i hus.

Line stod overfor belgiske Nikita Brandt. Line lagde stærkt ud og hev de første to sæt hjem uden at komme i alt for mange problemer. Nikita gik på banen til 3-sæt med en helt ny taktik plan og hev på den måde sættet hjem. Line udviste dog modstand og lukkede kampen i 4-sæt, og endte derfor på en flot 7-plads.

Danskerne spillede i alt 46 kampe til Belgien Junior Open 2012, uddybende 27 sejre og 19 nederlag, hvilket må betragtes som en helt ok statistik. Alt i alt var søndagen en glædens dag for de fleste danskere, som snart vender snuden hjemad mod Danmark med nogle flotte resultater i bagagen.

Mathilde

 

 

elzbieta 05-11-2012

Nyheder

15. december 2015
er forlænget til den 17. december 2015
11. december 2015
Deadline for tilmelding den 13. december!
10. december 2015
den 8.-9. januar 2016
10. december 2015
Birkerøds holdopstilling i kamp 4550
2. december 2015
Referat fra DSqF budgetmøde kan læses her
Sponsorer Sponsorer Dunlop