London Open 2012

Turen var gået til London onsdag sammen med Kristian for at deltage i London Open. På papiret så lodtrækningen i første rundte udemærket ud, da jeg stod overfor en kvalifikationsspiller, som blev Greg Lobban (SCO). Han var useedet, men havde slået både vundet over Kashif Shuja samt Arthur Gaskin begge 3-1.

 

Første sæt startede ud i højt tempo. Vi fuldtes ad, men ved 4-4 begyndte han at lave flere fejl. Han blev utålmodig, og jeg arbejdet ham godt rundt og lukkede første sæt 11/4.

 

Andet sæt var mere lige. Han spillede mere fornuftigt, men satsede dog stadig en del, som desværre fungerede bedre i dette sæt. Jeg fik lavet et hul til 9-7, men formåede desværre ikke at udnytte det og tabte sættet 9/11.

 

Tredje sæt lignede mere første. Fik bedre styr på duellerne, og arbejdet ham godt rundt. Sættet blev aldrig tæt, og han begyndte at virke lidt fysisk ramt. Jeg lukkede sættet 11/5.

 

Fjerde sæt var helt lige indtil 5-5. Det var fysisk hårdt og tempoet var højt. Herfra var der desværre ikke meget at gøre fra min side. Jeg synes, jeg arbejde ham fornuftigt rundt, men han gik efter det ene "alt eller intet" slag efter det andet, og desværre fungere det for ham. Han lavede flere krydsnick bagfra, som jeg ikke kunne gøre noget ved, og tabte sættet 5/11.

 

Femte sæt startede meget lige ud. Han lavede et par fejl, men jeg begyndte at spille mere passivt, så han kom igen. Han fik arbejdet mig bedre rundt, og jeg lavede for mange uprovokerede fejl. Dette resulterede desværre i, at han fik skabt et hul jeg ikke kunne hente og tabte sætte 6/11 og kampen 2-3.

 

Deværre ikke lige det bedste spil fra min side. Ikke andet end at gå hjem og arbejde videre så topspillet forhåbentlig kan findes frem til VM om 2 uger. Det gik desværre heller ikke meget bedre for Kristian som også tabte første rundte 3-1.

 

Link fra turneringer her

 

/Rasmus M Nielsen

senioraktiv 25-11-2012

Nyheder

15. december 2015
er forlænget til den 17. december 2015
11. december 2015
Deadline for tilmelding den 13. december!
10. december 2015
den 8.-9. januar 2016
10. december 2015
Birkerøds holdopstilling i kamp 4550
2. december 2015
Referat fra DSqF budgetmøde kan læses her
Sponsorer Sponsorer Dunlop