New York, Sandy og Mexico! 

 

Første turnering var i Tucahoe, NY.

De to første kampe vandt jeg 3-0, over Cecilia Cortes (USA) og Salma Nassar (Egy). Både Cecilia og Salma er forholdsvis nye på touren, så tror min rutine hjalp mig. Forskellen var at jeg lavede færre fejl, og var mere tålmodig, og det gjorde forskellen i begge kampe.

I semifinalen mødte jeg Sarah-Jane Perry fra England.

På forhånd viste jeg at hun var en farlig spiller. Hun er en stor pige, jeg er lille ved siden af hende;) Hun er svær at læse, holder bolden rigtig godt.

Første sæt var tæt, vi fulgtes til 8-8, derefter spillede hun de næste 3 point godt og tog sættet. Andet sæt var hun "all over me". Tredje sæt, skiftede momentum, og det var min tur til at styre spillet. Spillede mere lige, og specielt mine "kills" virkede godt. Fjerde sæt var tæt til 7-7, igen spillede hun de næste 4 point godt, og vandt kampen 3-1.

Ikke min bedste kamp, men tabte til en god spiller, som jeg tror snart vil være i top 20.

 

Sandy.

Vi var en del spillere der skulle videre til Mexico fra NY. Det var meningen at jeg skulle flyve mandag morgen, men det blev aflyst som forventet. Valgte at tage over til en veninde i Greenwich istedet for at blive i Tuckahoe. Så vi var "fanget" i 3 dage i hendes hus uden strøm, men det kunne have været meget værre.

For at gøre en lang historie kort, endte det med at jeg kom på en flyver torsdag til Mexico. Turneringen skulle ellers have startet om torsdagen, men fordi en del spillere sat fast i NY, valgte man at spille to kampe om fredagen istedet.

Kom til hotellet i Mexico efter midnat, og skulle spille første kamp kl 11 den næste dag.

Mødte lokale Karina Heredia (mex) i første kamp. Hun var ikke ret god, og det var jeg meget glad for. Meget træt, 2650 meters højde, "altitude" bold. Havde jeg mødt en spiller der bare kunne spille lidt, er jeg ikke sikker på jeg havde vundet den kamp. Vandt kampen 3-0, på 14 min.

 

Om aftenen mødte jeg Thaisa Serafini (Bra)

Fra kvartfinalen blev alle kampe spillet på en glasbane, som var stillet op på en smuk plads midt i byen.

Vandt kampen 11/3 5/11 11/5 11/5. Det var ikke en nem bane at spille på, lyset var ikke super godt, og det var kun 5 grader, så banen var meget kold og død. Bortset fra andet sæt spillede jeg en okay kamp.

I semifinalen mødte jeg Nicolette Fernandes (Guy)

En rigtig god spiller, som jeg har stor respekt for. Vandt kampen 11/8 11/6 11/8. Spillede den bedste kamp i de to uger jeg var afsted. Lidt underligt, for forberedelserne havde langt fra været optimale. Bevægede mig godt, og ramte mine targets på banen. Tror jeg spillede godt fordi jeg ikke rigtig havde nogle forventninger, og derfor var afslappet.

I finalen mødte jeg Sarah- Jane endnu en gang.

Tabte igen 3-1 11/6 11/5 8/11 13/11. Kort og godt spillede hun en bedre kamp end mig, kunne ikke få hende væk fra T-et. Skuffet over den ikke gik i fem, førte 8-4 i fjerde sæt. Gik fuldstændig kold ved 8-4, kunne overhoved ikke få luft ind. Meget ubehagelig fornemmelse, tror det lød som om jeg havde et astma attack. Ingen undskyldning, for Sarah var i samme båd som mig.

Glad for at være tilbage i Holland igen.

Line

elzbieta 12-11-2012

Nyheder

15. december 2015
er forlænget til den 17. december 2015
11. december 2015
Deadline for tilmelding den 13. december!
10. december 2015
den 8.-9. januar 2016
10. december 2015
Birkerøds holdopstilling i kamp 4550
2. december 2015
Referat fra DSqF budgetmøde kan læses her
Sponsorer Sponsorer Dunlop