Semifinale, Caboolture Open

 

I dag kl 10 spillede jeg semifinale mod Melissa Martin, en rutineret spiller - super fit og tidligere top 25 i verden. Igår slog hun 1. seedet ud i 4 sæt.

Jeg tror pt ikke jeg har prøvet at være så nervøs før, som jeg var til denne kamp. Det var lidt af en prøvelse!!

Kampen startede hvor jeg styrede spillet og jeg kom godt ind i kampen. Jeg kunne dog ikke rigtigt få mit hovede ind i kampen. Hvor, i de ande kampe, har min taktik og fysik været det bedste af mit spil, hvilket i sig selv er lidt af en bedrift for mig, men her gik det hele lidt i opløsning. Hun satte rigtig godt pres på mig og mine holdte slag fungerede ikke helt så godt. Jeg prøvede at blive i kampen fysisk selvom mit hovede ikke var min bedste ven i dag. Jeg holdt hende dog godt hen og fik nogle gode dropshots ind og jeg kunne tage første sæt 11-7 (husker ikke cifrene 100%, men der omkring)

2. sæt blev jeg endnu mere nervøs end jeg havde været før kampen - jeg har ingen anelse hvorfor, måske fordi jeg var et skridt nærmere min første finale. Hun pressede mig rigtig godt og prøvede at holde hendes slag og fange mig på den forkerte fod hele tiden og det virkede rigtig godt for hende. Vi spillede meget tæt og vi skiftedes til at tage et point hver igen. Hun havde sætbold ved 10-8 men her fik jeg 2 hårde dueller på min side og scoren var nu 10-10. Hun havde nogle fantastisk trickle boast og - tro det eller ej - Ålborg boasts, som jeg, på det tidspunkt i kampen, ikke fattede noget som helst af. Det var nok hendes mål med dem :)

3. sæt var hurtigt overstået. Jeg synes hun blev rigtig ærgelig at spille imod for at sige det ligeud. Hun var meget ubehøvlet og istedet for at give mig bolden prøvede hun at skubbe den væk fra mig og hun fik mig mentalt med det. Det irriterede mig rigtig meget. Nok igen fordi at mit hovede ikke var i spillet, men omkring alt andet. Så jeg tabte 3. sæt og var nu nede 2-1.

4. sæt prøvede jeg at glemme alt omkring mig og bare koncentrere mig om bolden. Min gameplan holdt stadig ikke helt, det var nok fordi hun spillede mig til at min gameplan ikke virkede så godt. Det gik lidt op og ned og hun kom lidt foran og jeg hentede hende og sådan gik det hele tiden. Til sidst i sættet kom jeg dog lidt foran ved at lave nogle gode drops og nogle holdte slag som hun ikke fik og jeg kunne lukke huldet og sættet med 11-7. Kampen var igen helt åben.

5. sæt startede dårligt for mig. Jeg kom bagud med 2-0 og 4-2. Før jeg fik set mig om havde hun igen smidt et par Ålborg boasts ind og jeg var bagud 8-5. Jeg vidste godt at jeg kunne komme tilbage, men det ville være hårdt. Hun bad om nogle nemme bolde og fik dem ikke og til min lettelse gik hun fuldstændig amok på dommeren og jeg kunne mærke hendes frustration. Efter 3 gode dueller var jeg nu på 8-8. Hun fik dog sit hovede under kontrol igen og hun havde 2 matchbolde ved 10-8. Jeg prøvede at spille helt stille og roligt og til mit held så havde hun nok også fået lidt gummiarm og jeg kom på 10-10. Jeg kom efter en god og fattet duel på 11-10 og havde nu selv en matchbold. Og istedet for lige at tage det stille og roligt og tage mig tid inden jeg servede, så servede jeg alt for hurtigt og jeg var ikke klar til den duel. Og her skete det vildeste der nogensinde er sket i hele mit liv. Jeg får hende spillet så meget ud at hun spiller en bold direkte ind på midten til mig og det eneste jeg skal gøre er at spille et simpelt volley drop og det jeg gør, er simpelthen at få en kæmpe gummiarm og smadre bolden direkte ned i tin'et - så det var super flot! Jeg kæmpede alt jeg kunne i de sidste 2 dueller, kastede mig rundt på banen for at nå boldene, men da det kom ned til de sidste dueller og det mentale må jeg nok sige at hun var ovenpå i hele kampen. Jeg var simpelthen ikke god nok i de afgørende øjeblikke, som jeg har været i de tidligere kampe. Så jeg tabte sidste og 5. sæt med 13-11.

Jeg følte lidt, at det var mig selv der nærmest satte en stolpe op som jeg hele tiden skulle forbi før jeg kunne komme til bolden. Det var super frustrerende og før jeg kunne komme tilbage og før jeg fik mit hoved under kontrol var det lidt for sent og rutineret som hun er, lukkede hun kampen når hun havde chancen for det.

Jeg synes bare det var 'textbook mental breakdown', og specielt til sidst. Og jeg sidder lidt tilbage med en ambivalent følelse. Jeg er super ked af at jeg gjorde det sværere for mig selv end det egentlig var, ved at være SÅ nervøs og at jeg ikke kunne tage den når jeg havde chancen, men igen, at jeg var så tæt på hvilket også er en lettelse for mig fordi så vil det kunne lade sig gøre næste gang også! Når der lige er gået et par timer skal jeg nok kunne tage alt det positive med videre og arbejde på det. Jeg har haft nogle rigtig gode turneringer her og har vundet flere og bedre kampen end jeg har gjort i hele min squashtid, så jeg skal bare ryste det af mig og komme videre ! Lige nu er jeg ked af det, men hvis jeg kender mig selv, så skal det nok give mig blod på tanden til at arbejde hårdere og bedre !! Der er ikke flere turneringer her før til næste år hvor der er 16 turneringer på hele året rundt ! Så masser af muligheder !!!

Sally

 

elzbieta 12-11-2012

Nyheder

15. december 2015
er forlænget til den 17. december 2015
11. december 2015
Deadline for tilmelding den 13. december!
10. december 2015
den 8.-9. januar 2016
10. december 2015
Birkerøds holdopstilling i kamp 4550
2. december 2015
Referat fra DSqF budgetmøde kan læses her
Sponsorer Sponsorer Dunlop