Bratislava

Turen gik denne gang til Bratislava til årets sidste turnering. Mulighederne så gode ude som første seedet i turneringen, dog var det ikke nogen let opgave at leve op til seedningen. Det var en challenger 5 turnering, men med 32 draw som betød 2 kampe dagligt fredag og lørdag, samt sidste kamp - finale søndag.

 

Jeg lagde godt ud med en konfortabelt sejr mod wildcardet Roman Svec (SLO). Der var ingen slinger i valsen og med sætsifrene 11/3 - 11/3 - 11/4, var der aldrig tvivl om udfaldet.

 

Næste kamp kom jeg dog i flere problemer. Jeg mødte James Earles (ENG), jeg ikke tidligere har mødt eller set spille. Han havde en dag hvor tingene fungere for ham, som jeg derimod ikke havde. Jeg kunne ikke finde rytmen i mit spil. Min længde var dårlig og spillet blev meget stakastisk. Han tog første sæt 9/11, og de to næste sæt måtte ud i tiebreak, hvor jeg heldigvis fik lukket begge 14/12 trods det dårlige spil. Fjerde sæt løb han lidt tør for energi, og med en god start fra mig, fik jeg lukket det 11/6.

 

Næste morgen stod jeg overfor Michael Harris (ENG). Endnu jeg spiller jeg ikke har mødt før, men dog har set ved flere lejligheder. Spillet fungere væsentlig bedre end gårsdagens kamp, og trods en god start fra ham, fik jeg første sæt 11/8. Anden sæt havde jeg styr på hele vejen, og vandt det 11/2. Han kom lidt bedre med i det tredje sæt, men jeg havde hele tiden et hul på et par point og lukkede sættet 11/6.

 

I semifinalen stod jeg overfor Joel Hinds (ENG). Jeg vidste det ville blive en hård erfære, på den varme og hoppende bane med højt tin (19 Incs). Det startede dog også rigtig tæt. Vi fulgtes hele vejen, men han var først på sætbold. Jeg fik kæmpet mig tilbage og fik lukket sætte 13/11, efter en 30 min spil. De næste par sæt lignede meget det første. Det var tæt hele vejen og duellerne var lange. Vi arbejde begge hårdt, men anden sæt gik til ham 9/11 og tredje til mig 11/9. Jeg fik en god start i fjerde sæt og fik skabt mig et hul. Desværre fik han et par nemme point, på nogle lette strokes set i forhold til den linie, som ellers var langt i kampen. Han fik kæmpe sit tilbage, og sætte var hele lige igen. Desværre gik dette til ham 9/11, og vi måtte ud i et femte sæt. Spillet fortsatte, men i slutningen fik han lige skrabt de sidste par point sammen og tog sættet 8/11, efter 2 timers spil.

 

Lidt bitter over jeg ikke fik lukket kampen i fjerde, men ellers en fair og velspillet kamp, hvor marginalerne var på hans side på dagen. Nu er det ved at være tid til lille julepause, så kroppen kan blive klar til resten af sæsonen.

 

/Rasmus M Nielsen

senioraktiv 16-12-2012

Nyheder

15. december 2015
er forlænget til den 17. december 2015
11. december 2015
Deadline for tilmelding den 13. december!
10. december 2015
den 8.-9. januar 2016
10. december 2015
Birkerøds holdopstilling i kamp 4550
2. december 2015
Referat fra DSqF budgetmøde kan læses her
Sponsorer Sponsorer Dunlop