Jeg spillede i weekenden en Challenger 5 turnering i Belgien. Jeg var seedet et i turneringen, men jeg var langt fra favorit. Turneringen var nemlig ekstremt stærkt besat og min lodtrækning var bestemt heller ikke nem – og med to kampe om dagen var det virkelig lagt i ovnen til en hård turnering!

 

Jeg kom dog rigtig godt fra start i mod klubkammerat Kashif Shuja. Jeg vandt kampen i mod min new zealandske kammerat 3/1 og spillede senere på dagen i mod Eddie Charlton fra England. Jeg fik igen en god start og bragt mig foran 2/0 i sæt, men det varede ikke længe før englænderen fik kæmpet sig tilbage og det hele måtte afgøres i femte sæt. Jeg kom bedst fra start og så mig aldrig tilbage. Jeg stod nu i semifinalen som skulle spilles lørdag morgen.

 

Rasmus spillede samme turnering, men måtte desværre udgå i sin kvartfinalen i mod franske Geoffrey Demont. Jeg spillede dermed i mod den unge franskmand. En kamp som jeg vandt 3/0. Jeg havde derfor sparet en del energi i modsætning til Jaymie Haycooks, som spillede sig i finalen med en imponerende sejr over Karim Ali Fathi fra Egypten.

 

I finalen kom jeg igen super fra start og bragte mig foran 2/0 i sæt. Andet sæt varede dog hele 30 minutter og jeg kunne sagtens mærke det høje tempo englænderen lagde for dagen. Jeg kæmpede videre i tredje sæt, men fik noget af en afklapsning. Fjerde sæt var tæt hele vejen, men jeg kom foran 7/5 og 8/6, men formåede ikke at forvandle føreringen til en PSA-sejr og jeg tabte sættet 11/9. Turneringen skulle dermed afgøres i femte sæt. Jeg fik en rigtig dårlig start og fysisk var jeg begyndt at hænge meget. Jeg så mig selv bagud 7/5 og det lignede et meget ærgerligt nederlag. Jeg kæmpede dog videre, selvom oddsene pludselig var i mod mig. Jeg fik heldigvis en hjælpende hånd fra Jaymie, da han skød hele 4 bolde i tinnet og med to vindere fra min side var kampen vundet.

 

Det var en helt fantastisk følelse at være så tæt på at være nede og ude til at være vinder. Turneringen var urimelig stærkt besat og det gør det kun endnu bedre. Det var bare helt i top!

 

Carsten Lausten 22-02-2012

Nyheder

15. december 2015
er forlænget til den 17. december 2015
11. december 2015
Deadline for tilmelding den 13. december!
10. december 2015
den 8.-9. januar 2016
10. december 2015
Birkerøds holdopstilling i kamp 4550
2. december 2015
Referat fra DSqF budgetmøde kan læses her
Sponsorer Sponsorer Dunlop