Barcelona

Jeg var 4. seedet i turneringen, og syntes mulighederne så udemærket ud. Desværre løb jeg ind i problemer turen derned, med det dårlige vejr som betød forsinkelser og aflysninger. Det lykkedes mig dog heldigvis at komme frem til sidst dog forsinket 7-8 timer.

Første rundte mødte jeg en kvalspiller Geoffrey Demont (FRA), som jeg sidste gang blev skadet mod. Det var nogle tætte sæt, og han var blevet bedre end vores sidste opgør for et års tid siden. Jeg var lidt nervøs og anspændt, og kunne mærke det var årets første turnering. Første sæt lavede han dog en del fejl, og jeg tog det konfortabelt 11/6.

I anden sæt var han dog bedre med. Han fik en god start, og jeg begyndte at spille lidt krampagtigt. Han hentede meget, og jeg fik ikke arbejdet ham så meget kort, da han var hurtigt oppe på bolden og kontra angribe. Jeg kom bagud 6-9, men fik arbejdet mig tilbage gennem fornuftigt og kontroleret spil. Jeg tog 5 point i træk og lukkede sættet 11/9.

Tredje var også tæt. Han virkede dog mere træt nu, og jeg fik slået hul. Jeg havde egentlig godt styr på sættet, men et par fejl fra min side gav ham håbet igen, og han kæmpede sig tilbage. Det lykkedes mig dog at holde hovedet koldt og lukke kampen 3-0 efter 11/8 sejr i tredje sæt.

 

I kvarten stod jeg overfor en ung egypter Zahed Mohamed. En spiller der bestem ikke måtte undervurderes, da han tidligere har slået top 80 spillere og spille op med top 50 spillere.

Jeg lagde meget koncentreret ud og havde godt styr på sættet. Han lavede nogle fejl, men dog også point på hans satsninger. Jeg havde dog hele tiden overskuddet i sættet og tog det 11/5.

I anden sæt kom han dog hurtigt ud af startboksen. Han lavede flere vinderslag, og jeg havde svært ved at svare igennem. Selvom han fik slået et stort hul, blev jeg ved med at kæmpe for at prøve at køre ham træt. Hullet var dog for stort og han tog sættet 7/11.

Tredje sæt var helt lige. Vi skiftedes til at lave point, men han var dog først på sætbold 9-10. Jeg formåede dog at holde hovedet koldt og presse ham ud i en tiebreak. Her kom erfaringen mig til gode, og han lavede fejl og sættet gik til mig 12/10.

Jeg holdte presset i næste sæt, og var begyndt at få styr på kampen igen. Jeg kunne dog ikke holde ham væk fra at lave sine vinderslag helt. På trods af dette havde jeg hele vejen en føring og tog sættet 11/7.

 

Senere på dagen stod jeg overfor anden seedet Raphael Kandra (GER). Det skulle desværre vise sig at blive for stor en opgave. Første sæt var helt tæt. Han prøvede at holde tempoet nede, mens jeg prøvede at sætte det op. Desværre for mig var bolden meget hurtig, og svær at kontrollere i højt tempo. Vi gik i tiebreak, men han formåede desværre at lukke det 11/13.

Anden sæt lavede jeg lidt for mange fejl. Jeg begyndte at få ondt i mit højre lår og det virkede desværre som overbelastning. Jeg blev mere låst i mine bevægelser og havde svært ved at komme tilbage fra lunges. Han udnyttede mine mere upræcise bolde og tog sættet 7/11.

Nu var der lang vej tilbage, og desværre tog smerterne i benet kun til desto længere vi spillede. Jeg prøvede at lave taktikken om og gik hurtigere kort. Han var dog god til at samle boldene op og lave modpres, og jeg kunne desværre ikke gøre så meget. Han tog tredje sæt 8/11 og derved exit for mit vedkommende.

 

Nok været en lidt for hård uge med både svensk og dansk liga inden turneringen. Næste stop er Finland i februar, hvor jeg må forberede mig bedre på en hård uges kampe, da jeg skal igennem kvalifikationen. Forhåbentlig kommer rejsen til at gå lidt bedre, da der også var problemer hjem og fik en ekstra overnatning i Barcelona

 

Link til turnerignen her

 

/Rasmus M Nielsen

senioraktiv 22-01-2013

Nyheder

15. december 2015
er forlænget til den 17. december 2015
11. december 2015
Deadline for tilmelding den 13. december!
10. december 2015
den 8.-9. januar 2016
10. december 2015
Birkerøds holdopstilling i kamp 4550
2. december 2015
Referat fra DSqF budgetmøde kan læses her
Sponsorer Sponsorer Dunlop