Til spillere, forældre og klubber

Elite- og Uddannelsesudvalget har igennem det seneste halve år ikke formået at udføre de opgaver som vi burde. Forklaringerne herpå er mange, men ikke relevante for Jer. Vi er opmærksomme på at I er mange unge mennesker som tager Jeres squash træning meget seriøst, og det er vi utroligt glade for I gør, for det er Jer vi er sat i verden for at støtte og udvikle. Det skal selvfølgelig helst ske ved at I føler at vi bakker Jer op, men selvfølgelig også at der bliver stillet krav til Jer.

Vi skulle ha' haft meldt noget ud omkring udtagelse til træning, omkring hvilke trænere vi bruger, om udviklingscenter og talentcentre, samt test camp på nuværende tidspunkt. Det har desværre ikke været muligt. Vi vil forsøge at få et par af disse opgaver udført eller sat i værk i løbet af maj, men dog først når I er orienteret om f.eks. indhold af en kommende test camp, hvad der sker med sommer campen og andre ting i samme tråd.

Vores tanker pt. er at ændre sommer campen fra at være turneringsdeltagelse til at være træningsophold i England sammen med nogle af Englands squash talenter og dygtige trænere derovre. Vi vil samtidigt sikre at vores egne trænere deltager, således at der kan følges op på den træningserfaring der opnås derovre. Pt. er vi i gang med at sikre at det økonomisk er tåleligt for alle, men en form for egen betaling vil der være, men udgangspunkt i hvad det tidligere har været ved summercamps og turneringsdeltagelse. Men meget mere om dette i løbet af maj.

Ligeledes vil vi arbejde på at der kommer weekend udviklingscamps herhjemme, hvor der vil være fokus på træningsområder og emner.

I elite- og uddannelsesudvalget, skal vi lige forbi et par mesterskaber, men så tror jeg også at vi kan få noget ud af døren. Det sker dog lidt langsommere da kontoret som i det daglige er vores udførende hænder, pt. ikke er fuldt bemandet.

Hvis I har spørgsmål eller kommentarer er i mere end velkomne til at skrive eller ringe til mig, email er nemmest da jeg kan besvare dem når jeg har mulighed, mens at telefonen ikke altid er mulig for mig.

God vind derude, og hold humøret højt, vi skal nok snart være synlige igen.

Mvh

Bo C. Christiansen

Formand for Elite og uddannelsesudvalget.

Maiken Møller 30-04-2013

Nyheder

15. december 2015
er forlænget til den 17. december 2015
11. december 2015
Deadline for tilmelding den 13. december!
10. december 2015
den 8.-9. januar 2016
10. december 2015
Birkerøds holdopstilling i kamp 4550
2. december 2015
Referat fra DSqF budgetmøde kan læses her
Sponsorer Sponsorer Dunlop