Edinburgh open 2014

 

I denne weekend har jeg været i Edinburgh for at spille en 5.000$ WSA turnering. Pt er der ikke så mange WSA turneringer, som man kan tage til i Europa, hvilket gør, at når der endelig er en indenfor kort afstand og som er billig at tage til, så spiller mange af europas rigtig gode spillere. Denne turnering i Edinburgh var ingen undtagelse og turneringen var voldsomt stærkt besat af en 5.000$ at være.

Jeg har ikke spillet kvalifikation i sådan en lille turnering siden jeg startede med at spille WSA for nogle år siden, men denne turnering måtte jeg igennem 2 kampe i kvalifikationen for at komme i hovedturneringen. Der var også mange stærke spillere i kvalifikationen, men jeg fik mig heldigvis en ret heldig lodtrækning.

Edinburgh er en meget "sjov" klub at spille i. Det er rimelig svære forhold at spille i. Loftet går ca til samme højde som "ude-stregen" på squashbanen så en høj længde eller lop er fysisk umuligt. Gulvene er hårde som cement uden det fjerneste skygge af fjedring. Mange blev småskadede i løbet af turneringen. Men det er også meget sjovt at prøve engang imellem. Man kommer somme tider rundt og ser nogle forhold der gør en glad for de forhold man har nogle steder hjemme i dk :)

Første kamp vandt jeg meget nemt 3-0 mod en lokal spiller. Der er virkelig ikke meget at sige om kampen, andet end at kampen var overstået på omkring 15 minutter med 3-0.

Anden kamp var lidt samme affære. Jeg skulle spille mod en anden spiller fra skotland som dagen før havde slået 4. seedet i kvalen ud i 4 meget tætte sæt. Hun virkede rigtig træt og næsten opgivende til tider. Vandt kampen rimelig hurtigt 3-0.

Så var jeg igennem til hovedrunden hvor jeg trak 3. Seedet og nr 55 i verden Olga Ertlova. Jeg har før spillet drabelige 5 sættere mod Olga og denne gang var ingen undtagelse. Olga er en utrolig fit spiller og hendes force er klart hendes fysik, hun er tit bedst i 5 sættere når alle andre er trætte.

Jeg startede som lyn og torden i første sæt og kom hurtigt foran med 8-0, jeg vandt sættet med 11-2.

Andet sæt startede jeg samme rytme og kom foran med 4-0, men herfra gik det lidt ned af bakke igen. Indtil nu havde jeg nærmest spillet fejlfrit, men herfra sneg der sig et par virkelig dumme fejl ind som fik mig en anelse ned med hovedet. Nogle fejl der fik hende tilbage i kampen og tro på det. 2. Sæt var meget tæt og tabte det 11-9. Det gav hende desværre lidt selvtillid at tage 2. sæt og jeg kunne mærke at hun hævede sit niveau og satte sig på 3. sæt også. Så var jeg bagud med 2-1.

4. Sæt startede lidt på hendes præmisser også, men fik det hele lidt mere under kontrol og efter nogle lange dueller fik jeg 4. sæt hevet i land med 11-5.

2-2 i sæt og vores kamp skulle igen afgøres i 5. sæt.

5. sæt startede ualmindelig dårligt for mig, jeg kom slet ikke ind fra start af, men det gjorde hun til gengæld. Hun kørte mig rigtig klogt rundt på banen og hendes spil satte endnu mere pres på mig end i de sidste 4 sæt. Må indrømme at hun gjorde det helt rigtige i 5 sæt desværre for mig og jeg kune, i kampens hede, desværre ikke finde svarene på hvordan jeg skulle vende det. Jeg var hurtigt bagud 8-3 og selvom jeg virkelig prøvede at hænge i, så kiggede hun sig aldrig tilbage.

Hun var bare bedre end mig i de afgørende faser af kampen, rigtig ærgeligt, men sådan er det. Kan mærke i disse situationer at kamperfaringen i de lange 5 sættere halter lidt.

Skal tilbage til træningen og ser frem til de udfordringer der ellers kommer hen over foråret.

Hilsen

Sally

elzbieta 28-01-2014

Nyheder

15. december 2015
er forlænget til den 17. december 2015
11. december 2015
Deadline for tilmelding den 13. december!
10. december 2015
den 8.-9. januar 2016
10. december 2015
Birkerøds holdopstilling i kamp 4550
2. december 2015
Referat fra DSqF budgetmøde kan læses her
Sponsorer Sponsorer Dunlop