DIFU Kolding 1

Kolding KFUM Squash DIFU certificeret 

Torsdag d. 27. februar fik Kolding KFUM ovverakt deres diplom for certificering som klub med DIF Idrætsmiljø For Unge

Kolding KFUM Squash summede af liv, der var indkaldt til klubaften med turnering for alle. Turnering var dog ikke det eneste, som Kolding KFUM Squash havde sat på programmet for aftenen. Kolding KFUM fik ovverakt deres diplom for deltagelse i projektet DIF Idrætsmiljø For Unge. Hvor Kolding nu har lavet handlingsplan for deres arbejde og ikke mindst samarbejde med de unge spillere i klubben. En af Koldings mærkesager for projektet er, at "Kolding KFUM skal være det fortrukne træningssted for juniorer" og at man i Kolding KFUM Squash "tænker i hele mennesker", så Kolding KFUM Squash vil gerne kunne samtænke de unges uddannelse og sociale liv med netop deres sport - squash. Et af de første projekter, som Kolding vil iværksætte i forbindelse med deres DIFU-certificering er en træningslejr, hvor fokus er på squashen men også det sociale. DSqF håber alle deltager på træningslejren får en rigtig god oplevelse og udvikles med squashen.

Udover certificering, så indviede Kolding KFUM Squash deres nyindkøbte oppustelige squashbane, og Tanya B. Jensen, formand for Fritids- og Idrætsudvalget samt Eliteidraætsrådet klippede snoren over og holdt samtidig en meget fin tale om samarbejdet mellem Kolding Kommune og Kolding KFUM Squash.

Den oppustelige bane blev selvfølgelig afprøvet af DSqF's ansatte samt Koldings egne spillere. Banen skal sætte fokus på squashen og skabe synlighed omkring sporten - også uden for squashcenteret.

Dansk Squash Forbund ønsker endnu en gang Kolding KFUM tillykke med certificeringen og takker for en hyggelig aften i det stemningsfyldte Kolding KFUM Squash.

      DIFU-Logo1DIFU KoldingDIFU Kolding 2DIFU Kolding 3

Maiken Møller 28-02-2014

Nyheder

15. december 2015
er forlænget til den 17. december 2015
11. december 2015
Deadline for tilmelding den 13. december!
10. december 2015
den 8.-9. januar 2016
10. december 2015
Birkerøds holdopstilling i kamp 4550
2. december 2015
Referat fra DSqF budgetmøde kan læses her
Sponsorer Sponsorer Dunlop