PSA-spiller fra Uganda på træningsophold

                                                          Ugandas nr 1

Ugandas squashspiler nr. 1, Michael Kawooya, er på træningsophold i Danamark, hvor han træner med Lew Mardsen i Hammerum

Michael Kawooya er i Danmark for at forberede sig til internationale turneringer samt Commonwealth games 2014, som spilles i Glasgow, Skotland. Michael Kawooya skal repræsentere Uganda for anden gang til Commonwealth games, og hans træning i Danmark vil forløbe over ca. 1 måned. Han vil primært træne i Hammerum, men vil også besøge nogle af de omkringliggende klubber i regionen, hvor han vil have træningssamarbejde med nogle af klubbernes bedste spillere, samtidig med at han vil lave træning med klubbens juniortalenter. En spændende og anderledes udfordring for de unge spillere i klubberne.

Michael Kawooya gør et stort arbejde for squashen i sit hjemland, hvor han træner med de unge spillere. Dette er ikke altid ligetil, da livet i Uganda ikke altid er nemt, så hen har stjerne i de unge squashspilleres liv. En spændende træningsrelation er altså skabt, og Lew Mardsen håber på flere lignende samarbejder fremadrettet.

Lew Mardsen har pt. gang i flere andre træningssamarbejder og han vil over de kommende måneder få flere spillere fra andre forskellige lande på træningsbesøg. Spændende at Danmark er en del af de udlandske spilleres valg for træning og udvikling.    

                                                          Lew og Uganda

Maiken Møller 26-03-2014

Nyheder

15. december 2015
er forlænget til den 17. december 2015
11. december 2015
Deadline for tilmelding den 13. december!
10. december 2015
den 8.-9. januar 2016
10. december 2015
Birkerøds holdopstilling i kamp 4550
2. december 2015
Referat fra DSqF budgetmøde kan læses her
Sponsorer Sponsorer Dunlop