SquashCamp 2014

Vi har nu vores trænerteam endeligt på plads til Squash Camp 2014, som afholdes i efterårsferien

Lad os præsentere trænerteamet:

 

Martin Laursen

Martin squashcamp

Martin er tilknyttet Kolding KFUM Squash.

Martin fungerer som træner og instruktør i sin klub og er tilknyttet Dansk Squash Forbunds trænerstab, hvor han bl.a. har hjulpet forbundet med instruktøropgaver, været leder ved udenlandske turneringer samt været med til at udvikle og afholde Dansk Squash Forbunds 1-2-Træner kursus.

Martin er 2x dansk mester i DU17 og spiller på Kolding KFUM Squash' elitehold. Han har ligeledes været en fast bestanddel af juniorlandsholdet og repræsenteret Danmark ved senior EM i 2013.

 

Thomas Laursen

Thomas Squashcamp

Thomas er tilknyttet Kolding KFUM Squash.

Thomas fungerer som assisterende træner i Kolding KFUM Squash. Thomas er sammen med sin bror Martin også en del af Kolding KFUM Squash elitehold. 

Thomas Laursen har flere danske junior DM-medaljer med i bagagen - heriblandt 4 guldmedaljer. Han er vinder af Danish Junior Open 3 gange og har fået flere topplaceringer ved internationale juniorturneringer.

 

Udover de to dygtige trænere, som vil sørge for at lærer de unge spiller alt hvad de ved om squash. Så vil forbundets udviklingskonsulent være tilstede under det meste af Squash Campen. Så i forhold til overnatning og andre aktiviteter vil det altid tilsikres, at der er en voksen tilstede.

 

Vi mener selv, at vi har fået et rigtig godt trænerteam kørt i stilling, og vi arbejder pt. på at skabe et helt fantastisk program, så vi kan få en forrygende Squash Camp.

Vi vil inden længe også poste lidt omkring programmet - men der er garanti for en masse squash.

- Så tilmeld jer via squashportalen, så der kan blive en god dynamik, en masse sjov og lærerrig squash samt knyttes nye venskaber.

(Der har tidligere været en fejl på arrangementet i squashportalen, men denne skulle nu være løst, så man nemt kan tilmelde sig)

 

Squashcamp Glæde

(Billede: trænerteamet glæder sig til campen)

 

Er der spørgsmål til Squash Campen er man altid velkommen til at kontakte DSqF's udviklingskonsulent på tlf: 31677677 eller pr. mail: maiken@dsqf.dk

Tidligere udsendt invitation kan læses her 

 

Maiken Møller 17-09-2014

Nyheder

15. december 2015
er forlænget til den 17. december 2015
11. december 2015
Deadline for tilmelding den 13. december!
10. december 2015
den 8.-9. januar 2016
10. december 2015
Birkerøds holdopstilling i kamp 4550
2. december 2015
Referat fra DSqF budgetmøde kan læses her
Sponsorer Sponsorer Dunlop