Holdledermøde ved JGP i OSC

Til weekendens JGP vil der blive afholdt et uformelt holdledermøde

Fredag aften d. 31. oktober, til weekendens JGP, vil der blive afholdt et uformelt "holdleder"-møde. Alle klubledere eller forældre er velkommen til at deltage.

Vi vil tage tråden op efter vores sidste møde i Birkerød, hvor vi fik vendt breddestrategien og eventuelle breddetiltag og ideer i forbindelse med det kommende ETC2015.

Der vil derfor ikke være nogen fast dagsorden for mødet, da vi tager en uformel snak om, hvad der røre sig i Dansk Squash på bredde- og juniorsiden.

Sidste møde i Birkerød var en meget positiv oplevelse, der var rigtig fin sparring klubberne og DSqF imellem, og der kom gode ideer på bordet, samtidig var der mulighed for spørgsmål og input. 

Dette vil vi gerne gentage - så mød op fredag aften og vær med til en spændende "squash-sparring", hvor I kan fortælle, hvad der sker ude i klubberne lige pt., og samtidig få lidt info om, hvad der pt. arbejdes på i forbundet.

Der er ikke aftalt noget specifikt tidspunkt for mødet, men det vil blive afholdt, når kampene er ved at være færdigspillet, så alle der har lyst til at deltage har mulighed herfor.

 

Tilstede fra Forbundet er:

Maiken Møller (Udviklingskonsulent og Breddeudvalg)

Tobias Pedersen (DSqF bestyrelse samt tovholder Juniorudvalg)

På gensyn fredag

 

Maiken Møller 28-10-2014

Nyheder

15. december 2015
er forlænget til den 17. december 2015
11. december 2015
Deadline for tilmelding den 13. december!
10. december 2015
den 8.-9. januar 2016
10. december 2015
Birkerøds holdopstilling i kamp 4550
2. december 2015
Referat fra DSqF budgetmøde kan læses her
Sponsorer Sponsorer Dunlop