Danske medaljer ved German JO

Alt imens vi herhjemme forbereder os til ETC2015 i Herning og har afviklet sæsonens sidste Senior GP i Helsinge, bliver der også spillet internationale turneringer for juniorer, hvor der er dansk deltagelse.

I denne weekend har Sarah Lauridsen, Mathilde Lauridsen, Magnus Laursen og Tobias Weel således deltaget i German Junior Open i Nürnberg - en turnering som Danmark traditionelt deltager ved og i år var altså ikke nogen undtagelse.

De fire spillere, der alle er en del af Dansk Squash Forbunds talentprogram, spillede en flot turnering, der da også resulterede i 2 medaljer til de to søstre fra Thy.

Sarah Lauridsen vandt således en flot sølvmedalje da hun nåede finalen, hvor hun desværre måtte se sig slået af Nadiya Usenko fra Ukraine i 4 sæt. Mathilde Lauridsen kunne tage fra German Junior Open med en 3. plads efter i semifinalen at have tabt i 5 sæt til Lowri Roberts fra Wales. Stort tillykke til både Sarah og Mathilde, der med resultaterne begge avancerer på de europæiske juniorranglister. Sarah ligger således nr. 2 mens Mathilde rykker op som nr. 4.

Også Magnus Laursen spillede en god turnering ved German Junior Open, hvor han kunne forlade turneringen med en 5. plads efter at han tabte kvartfinalen til Luca Zatti fra Schweiz 3-0 i sæt. I en tæt kamp om 5. pladsen lykkedes det Magnus at trække det længste strå og han vandt således 11-8, 8-11, 11-9, 11-8 og altså 3-1 i sæt.

Tobias Weel fra Skovbakken deltog for Danmark i U15-rækken og kom fra German Junior Open med en 24. plads. Tobias måtte se sig slået ud af hovedturneringen efter 2. runde hvor han mødte Yannick Wilhelmi, der sluttede som 2'er ved turneringen. Tobias tabte kampen 3-0, men leverede som altid en flot fighter indsats.

Med de flotte resultater ved juniorturneringen kan spillerne nu vende stolte hjem til deres klubber. Forude venter nu EM for U19 og EM for U17, hvor spillerne igen vil komme i kamp for Danmark.