Nyheder

2. september
Morten Sørensen og Georgina Stoker blev vindere af de 2 mesterrækker i KSK Challenger
15. august
15. august tiltrådte Bonnie Barr som squashforbundets nye breddekonsulent. Hun afløser Morten Larsen på denne vigtige post.
28. juni
3-2 sejr over Delia Arnold - og Line høster frugten af et langt trænings- og turneringsophold i Kuala Lumpur, Malaysia.
21. juni
Hillerød placerer sig nu på det danske squash-landkort. Indtil videre dog uden egne squashbaner.
28. maj
Mindre end 2 uger efter sin første WISPA titel nogensinde vandt Line Hansen den næste i Kuala Lumpur
28. maj
Danmark måtte "nøjes med" den utaknemmelige fjerdeplads ved EM i Ungarn
27. maj
U17-landsholdet måtte desværre bøje sig mod Frankrig, der er seedet 2 i mesterskaberne.
27. maj
Efter en fornem sejr over Holland er det danske U17-landshold nu blandt Europas 4 bedste.
25. maj
Det danske U17 landshold blev vinder af sin indledende pulje i Umgarn
21. maj
Line Hansen vandt sin første WISPA turnering i Malaysia. Stort tillykke til Line Hansen, Odense SC