Invitation til Testcamp

Dansk Squash Forbund inviterer til testcamp i Herlev/hjorten Squash. Testcampen afholdes i weekenden 14.-16. august 2015.

Formålet med campen er

  • At skabe et godt og udviklende træningsmiljø over weekenden, hvor de deltagende spillere får trænet med andre spillere på samme eller højere niveau af nogle af de bedste trænere i Danmark.

Målene med campen er

  • At have finde en defineret talenttrup for efteråret 2015
  • At få indblik i de deltagende spilleres planer (turneringer, træningsfokus mm.) for efteråret 2015
  • At give de deltagende spillere og forældre en grundlæggende viden om arbejdet med mentale og fysiske træningsredskaber.
  • At spillerne har opstartet en proces omkring planlægningen af den kommende sæson, der forventes at blive færdiggjort i ugen efter campen.

Udtagelsen vil foregå over flere skridt der er beskrevet herunder:

  • 1) Spillere der allerede er en del af forbundets talentarbejde er forhåndsinviterede til at deltage ved campen og vil få direkte besked med invitation.
  • 2) Klubber der har spillere med potentiale til at kunne være en del af DSqF's fremtidige talentarbejde udfylder spillerindstillingen du finder ved at klikke her.
  • 3) Indstillingerne bliver vurderet af forbundets trænerteam og sportslige koordinator
  • 4) Der udsendes invitation til de spillere, der af trænerteamet vurderes at have potentialet til at kunne indgå i talenttruppen
  • 5) De øvrige spillere bliver inviteret til at deltage ved en udviklingstræning i deres region, hvor den tilknyttede træner får til opgave at vurdere spillerens potentiale og melde til landstræneren og den sportslige koordinator hvad potentialet er

De spillere der inviteres til at deltage på campen bedes medbringe følgende dokumenter i udfyldt stand:

Alle dokumenter, der skal udfyldes finder I ved at klikke på punktet herover. Der vil på campen blive arbejdet med alle punkterne i forskellig sammenhæng.

Programmet for testcampen kan du allerede finde ved at klikke her.

Skemaet for spillerindstilling fra klubber og trænere findes ved at klikke her.

Deadline for spillerindstilling fra klubber og trænere er fredag d. 7. august 2015. Tilbagemelding på indstillingerne vil komme onsdag d. 12. august 2015.

 

Vi glæder os til at se jer på campen

rasmus 07-07-2015

Nyheder

15. december 2015
er forlænget til den 17. december 2015
11. december 2015
Deadline for tilmelding den 13. december!
10. december 2015
den 8.-9. januar 2016
10. december 2015
Birkerøds holdopstilling i kamp 4550
2. december 2015
Referat fra DSqF budgetmøde kan læses her
Sponsorer Sponsorer Dunlop