Klubbesøg i Squash Club Nord

Mandag d. 9. september gik turen mod nord

Squash Club Nord har siden 2005 været medlem af DSqF. Squash Club Nord har dog på det seneste udskiftet deres bestyrelse, og der er nu kommet nye klubfolk i front, som ønsker at sætte lidt forkus på klubben og få endnu mere gang i squashen i det nordjyske.

Der er en positiv stemning blandt medlemmerne i Squash Club Nord, på trods af at klubben pt. ikke har nogen hold, der deltager i Danmarksturneringen, så ønsker de via DSqF at danne nogle netværk, så de langsomt kan begynde at snuse lidt til det at deltage i turneringer. De elsker squash og spiller for hyggens skyld, men vil gerne fremadrettet ud og møde andre spillere, og sammen med klubkammeraterne møde andre squashspillere til et par spændende kampe.

Et netværk på tværs af de nordjyske klubber kan forhåbnetlig hjælpe Squash Club Nord til, at de på sigt kaster sig ud i at have et hold eller to der deltager i Danamrks turnering, eller et par spillere som begynder at brænde så meget for adrenalinen ved en kampsituation, så de begynder at deltage i Satelites og Challengers.

Squash Club Nord har blod på tanden, og det bliver spændende at følge Squash Club Nord fermadrettet.

 

Maiken Møller 13-09-2013

Nyheder

15. december 2015
er forlænget til den 17. december 2015
11. december 2015
Deadline for tilmelding den 13. december!
10. december 2015
den 8.-9. januar 2016
10. december 2015
Birkerøds holdopstilling i kamp 4550
2. december 2015
Referat fra DSqF budgetmøde kan læses her
Sponsorer Sponsorer Dunlop